Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ISO-TOP WINDFRAMER - zateplený montážní profil na předsazenou montáž okna

Novým produktem společnosti ISO-Chemie je ISO-TOP WINDFRAMER. Spolu s okenními fóliemi a páskami ISO-Connect CX/ISO-BLOCO One představuje ideální montážní a těsnicí systém pro montáž oken (dveří).

Jeho unikátní zhotovení je ideálně vhodné na předsazenou montáž o hloubku rámu okna. Hlavní výhodou je jeho jednoduchá montáž a dokonalé přerušení tepelného mostu při kotvení do nosné konstrukce. Toto přerušení je umožněno už předem přilepeným těsnicím profilem z EPS. Těsnicí profil je na nosném profilu tvaru L z tepelně izolační konstrukční desky PHONOTHERM přilepený pomocí parotěsné lepicí fólie a po ukotvení nosného profilu se jednoduše zaklapne.

Nosný profil je schopný unést až 200 kg zatížení na běžný metr. Jeho kotvení k nosné stěně je realizováno pomocí běžných turbošroubů a montážního lepidla na bázi MS-polymerů. Lepidlo umožní i utěsnění L profilu ke stěně.

Systém ISO-TOP WINFRAMER dosahuje velmi dobré tepelně- (0,7 W/m*K) a zvukově-izolační (útlum do 50dB, podle typu okna) vlastnosti. Kotvení okna je možné uskutečnit pomocí běžných turbošroubů přímo do ISO-TOP WINFRAMER-u nebo i montážními plechy přímo do zdiva.

U nás najdete technické poradce, kteří Vám velice ochotně a rádi poradí s výběrem, zodpoví Vaše případné dotazy, nebo taky ukáže, jak se profil používá, abyste zabezpečili správné využití všech jeho vlastností.

 
 
Reklama