Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

OTHERM rozšiřuje svou nabídku plastových prvků o HS Portal

Posuvné systémy HS Portal v plastovém provedení jsou novinkou v nabídce značky OTHERM, doplňují tak nabídku stále oblíbených plastových oken a dveří.

Posuvné systémy HS Portal v plastovém provedení jsou novinkou v nabídce značky OTHERM. OTHERM HS Portál reflektují zvyšující se poptávku po posuvných systémech, které poskytují bezbariérové a moderní spojení interiéru se zahradou a terasou. Plastové provedení reflektuje stále silnou poptávku po plastovém provedení oken a dveří a vhodně doplňuje běžně nabízené plastové systémy.
OTHERM HS Portal se dodávají se zasklením ve dvojskle nebo trojskle. Nová konstrukce prahu má dvakrát přerušený tepelný most, dvě komory jsou vyplněny izolačními vložkami z extrudovaného polystyrénu. Zárubně jsou kromě kvalitní hliníkové výztuhy vyplněny také izolační hmotou Neopor. Tyto prvky splňují vysoké nároky na tepelnou úsporu a současně poskytují vysokou tvarovou stálost, spolehlivou funkčnost a lehké ovládání.
OTHERM HS Portal spolehlivě ochrání interiér před chladem, vlhkostí i větrem a přitom poskytne moderní řešení pro novostavby i rekonstrukce.

 
 
Reklama