Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dveře Hörmann v roce 2014 putovaly do mnoha prodejen a průmyslových hal

Společnost Hörmann, významný výrobce a dodavatel vrat, dveří a pohonů, v roce 2014 realizovala a stále realizuje zakázky v oblasti dveří v hodnotě několika milionů korun.

Mezi nejvýznamnější patří rekonstrukce a přístavby několika prodejen Kaufland v Německu, dále hala dodavatele pro automobilový průmysl AISIN v Písku a hala BERNEX Schmidt Metallbau v Brně.

Právě realizujeme zakázku na tři objekty Kaufland v Drážďanech a v Berlíně. Celková hodnota této dodávky dveří činí takřka 6 milionů korun. Zadavatel zakázky, společnost IMOS Ostrava, si naše dveře vybrala proto, že splňují velmi náročné specifikace prodejen Kaufland,“ uvádí jednatel společnosti Hörmann ČR, Ing. Vít Kareš.

Pro prodejny Kaufland dodala firma Hörmann celkem 92 kusů požárních a nepožárních dveří. Protipožární dveře T30 EI30DP1C a T60 EI60DP1C slouží k zabezpečení únikových cest a ve vnitřních prostorech jsou namontovány víceúčelové dveře D45 a D65 v rozměrech až 3 000 x 3 330 mm v práškové vypalované barvě RAL 9005 a barvě RAL 9006. Všechny dveře byly pro větší bezpečnost vybaveny speciální elektrickou výbavou, například reed kontakty, riegel kontakty (ty dávají signál zabezpečovacímu systému, že jsou dveře zabouchnuty a uzamčeny), kouřovými čidly a automatickými samozavírači.

Halu společnosti AISIN v Písku zabezpečují protipožární ocelové dveře T30 EI30DP1C a T60 EI60DP1C v barvě RAL comaxit 5000 a víceúčelové dveře D45 v barvách RAL 9002 a RAL 5000. Zakázka v Písku byla zadána v hodnotě 1,3 milionu korun. Výrobní průmyslová hala společnosti BERNEX v Brně je vybavena víceúčelovými dveřmi D45 a D65 v odstínu RAL 9006, dodávka dveří dosáhla hodnoty 700 000 Kč.
Kromě výše uvedených větších zakázek společnost Hörmann v roce 2014 realizovala dodávky pro mnoho menších zadavatelů, například pro TROST Automotive Nýřany, Volvo Nýřany, Foxconn Kutná Hora, SINOP České Budějovice, SEGRO Hostivice či Dräger Klášterec nad Ohří.


Hörmann Česká republika s.r.o.
logo Hörmann Česká republika s.r.o.

Hörmann je největším dodavatelem stavebních dílů v Evropě. Výklopná, automatická rolovací i sekční garážová vrata, garážová vrata pro hromadné garáže. Hliníkové domovní dveře v řadě variant a přístřešky nad dveře, vnitřní a vnější dveře Průmyslová vrata ...

 
 
Reklama