Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

VEKRA nově nabízí nová plastová okna ve třech produktových řadách VEKRA – EVO

Nový profilový systém Premium EVO s ocelovou výztuhou s přerušeným tepelným mostem a komorami v rámu I křídle, vyplněnými tepelnou izolací, to je novinka v podzimní nabídce značky VEKRA.

Profil VEKRA Premium EVO má ocelovou výztuhu s přerušeným tepelným mostem, a to díky integrovanému pásu tvrzené pryskyřice. Komory v rámu i křídle jsou navíc vyplněny tepelně izolační vložkou z vysoce síťovaného polyetylénu a opatřeny hliníkovou folií, která působí jako tepelné zrcadlo. Standardně jsou tyto inovované typy plastových oken dodávány s kvalitním izolačním 3sklem s prostupem tepla 0,5 Wm2/K.

Všechny nové profily VEKRA Premium EVO, Design EVO i Komfort EVO jsou vyráběny ze základních profilů třídy A fy. Salamander bez recyklátu dovážených z Německa. Nové produktové řady doplňují také vchodové dveře VEKRA Komfort EVO stejné stavební hloubky, které jsou v prahové části opatřeny standardně těsnícími kartáčky a hliníkovou okapnicí. Všechny vchodové dveře jsou dodávány také ve variantě s překryvnou hliníkovou výplní.

 
 
Reklama