Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Okna SLAVONA s novým zasklením CLIMATOP XN

Sklo je důležitou součástí okna, zásadní je nejen jeho součinitel prostupu tepla, ale i propustnost světla a solarní zisky. CLIMATOP XN dosahuje propustnost světla 74%, solární faktor 54% a Ug=0,5.

SLAVONA rozšířila nabídku zasklení svých oken právě o toto nové izolační trojsklo SGG Planitherm ® XN. Toto sklo je možné využít jak pro dřevěná okna SC78 a SC92, dřevohliníková okna HA110 a samozřejmě i pro okna PROGRESSION.

SGG Planitherm ® XN – nové, ještě účinější pokovení na Planiclearu. Komfort bydlení a energetická účinnost na nejvyšší úrovni.

Barevně neutrální vzhled s nízkou světelnou reflexí. Efektivním využitím denního světla a optimální tepelnou izolací lze snížit náklady na topení a emise CO2. Díky velmi nízké hodnotě Ug až 0,5 W/m²K jsou tepelné ztráty sníženy na minimum. Teploty tak zůstávají příjemné i v zimě a v blízkosti oken. Vysoká světelná propustnost (až 74% ve trojskle a 83% ve dvojskle) zvyšuje pocit pohodlí a snižuje potřebu umělého osvětlení.


SLAVONA s.r.o.
logo SLAVONA s.r.o.

SLAVONA, s.r.o. je tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří Realizuje dodávky výplní stavebních otvorů zejména pro rodinné domy, kde jsou stavebníci velmi nároční na kvalitu a parametry oken a dveří, zaměřuje se především na dřevěná eurookna, ...

 
 
Reklama