Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podlahy od KPP tón v tónu s dveřmi SAPELI

Přední český dovozce a prodejce podlahových krytin společnost Kratochvíl parket profi, s.r.o. navázala spolupráci s významným českým výrobcem dveří společností SAPELI, a.s.

Ve všech šesti SAPELI CENTRECH tak nyní kromě široké nabídky dveří a souvisejícího příslušenství pořídíte také podlahové krytiny evropských značek Kährs, Wineo a mFLOR. Dekory dřevěných, laminátových i vinylových podlah byly záměrně vybrány k nabídce interiérových dveří. Pokud rekonstruujete byt nebo zařizujete-li nové bydlení, pak si v SAPELI CENTRECH můžete vybrat podlahu a dveře doslova tón v tónu.

Vhodně sladěný dekor podlahové krytiny se vzorem interiérových dveří sehrává v celkovém působení interiéru významnou roli. V rámci spolupráce mezi společnostmi Kratochvíl parket profi, s.r.o. a SAPELI, a.s. nyní můžete podlahu i dveře vybrat a sladit na jednom místě. Do projektu je zatím zapojeno šest specializovaných prodejen SAPELI, které nově nabízejí také dřevěné vícevrstvé krytiny švédské značky Kährs, laminátové podlahy německé značky Wineo a vinylové podlahy holandské značky mFLOR. K výběru jsou různé dekory i rozměry palubek. Upozorněme blíže na sortiment dřevěných podlah Kährs, které jsou z výroby vybaveny zámkovým spojem pro pokládku plovoucím způsobem. K dispozici jsou jak dekory s lamelami obvyklé tloušťky 15 mm, tak užší lamely tloušťky 7 nebo 10,2 mm. Bez problému tedy pořídíte dřevěnou podlahu i do prostor s omezenou konstrukční výškou. Nabídka vinylů zahrnuje lepené i zámkové (pokládané plovoucím způsobem) konstrukce.

SAPELI CENTRA se aktuálně nacházejí v Jihlavě, Praze na Černém Mostě a na Pankráci, v Brně, Olomouci a Hradci Králové. Moderní prostory nabízejí širokou nabídku dveří i odborné poradenství při koupi dveří, zárubní, obkladových stěn a nově také podlahových krytin.

 
 
Reklama