Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost SOLODOOR investovala do nových technologií povrchové úpravy dveří

Společnost SOLODOOR investovala milionové částky do nových technologií povrchové úpravy dveří, jde o novou širokopásovou brusku a navalovací linku s vytvrzovacím UV tunelem.

Obě provedené inovace se týkají technologií pro zlepšení povrchové úpravy dveří lakováním. Nová širokopásová bruska perfektně zvládne přebrousit celou plochu dveří, dokonale vyhlazuje povrch nejen podkladu, ale i následně nanesených vrstev laku. Nová technologie přispěje ke zkvalitnění a urychlení výroby u všech modelových řad společnosti SOLODOOR.

Druhým nově pořízeným přístrojem je navalovací linka s vytvrzovacím UV tunelem, která zajistí kvalitnější nános barvy či laku. Díky UV vytvrzování je podklad tvrdší, pevnější a odolnější.

„SOLODOOR jako tradiční výrobce dveří a zárubní přemýšlí nad otázkou kvality a vývoje každý den, inovativní postupy ve výrobě jsou tak nezbytností. V současné době jsme investovali do technologií pro zvýšení kvality povrchové úpravy dveří, a protože chceme svým zákazníkům jednoduše dát to nejlepší, rozhodně se nejedná o inovaci poslední,“ uvedla Jitka Kolaříková, marketingová manažerka společnosti.

Přestože se v interiérech opět často objevuje dřevo jako trend značící návrat k přírodě, u interiérových dveří si stále svou oblibu drží také dveře lakované. Společnost SOLODOOR proto investuje i do technologických inovací právě pro lakované dveře POLAR nebo letošní novinku RAINBOW.

 
 
Reklama