Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dřevěné vchodové dveře s nerezovými prvky

Vchodové dveře KLASIK nemusí být jen tradiční členité rámové dveře, mohou mít i moderní vzhled podtržený nerezovými doplňky.

U vchodových dveří klademe důraz nejen na jejich vlastnosti jako tepelnou a zvukovou izolaci, ale stejně důležitý je i vzhled dveří.

Vchodové dveře jsou také nedílnou součástí fasády a musí tedy rovněž odpovídat stylu a estetickým nárokům majitelů nemovitosti. Jsou první vizitkou pro přicházející návštěvy a zároveň i prvním a posledním vjemem, když ráno opouštíme dům a večer se vracíme.
V neposlední řadě jsou vchodové dveře technickou záležitostí – musí být snadno otevíratelné, dobře zamykatelné, správně uchycené v pantech, odolné a pevné.

Těmto náročným požadavkům vyhovují dřevěné vchodové dveře KLASIK. Moderní dekorativní nerezové zasklívací rámečky rozšiřují tradiční sortiment. Atraktivním prvkem mohou být pískovaná skla s originálními dekory. Ta jsou samozřejmě součástí izolačního trojskla, na přání také v bezpečnostním provedení. Ostatní vlastnosti dveří jsou zachovány a plně vyhovují provozu rodinného domu.


SLAVONA s.r.o.
logo SLAVONA s.r.o.

SLAVONA, s.r.o. je tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří Realizuje dodávky výplní stavebních otvorů zejména pro rodinné domy, kde jsou stavebníci velmi nároční na kvalitu a parametry oken a dveří, zaměřuje se především na dřevěná eurookna, ...

 
 
Reklama