Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pruhy, proužky, kostičky - SOLODOOR novou řadou PRESI otevírá dveře originalitě

Bílá byla, je a bude oblíbenou barvou pro moderní i klasické interiéry. Aby nepůsobila už trochu nudně, přichází SOLODOOR s novou řadou dveří PRESI, která kombinuje bílou barvu s dřevinovým potiskem.

Hravé originalitě se meze nekladou

Vneste si do bytu originální designový prvek. A nemusí jít pouze o bytové doplňky! Ozdobou vašeho interiéru mohou být i dveře, a to třeba právě v podobě nové modelové řady PRESI (SOLODOOR), která kombinuje osvědčenou bílou barvu vhodnou do všech interiérů s decentním dřevinovým potiskem. Ať už se rozhodnete pro potisk s pruhy, proužky či kostičkami, osobité dveře skvěle zapadnou do každého interiéru – dekorativní prvek na bílém podkladu se v jakékoliv místnosti stane nepřehlédnutelným. A i když se jedná o dveře plné, bez prosklení, díky natisknutým dřevinovým detailům nepostrádají nápad a vkus.

Ekonomická, přesto nápaditá varianta

Základem dveří PRESI je tvrdá dřevovláknitá deska pokrytá vrstvou bílého laku, na které jsou speciálním UV tiskem natištěné vzory v dřevinových dekorech. Na výběr je z osmi variant pruhů, proužků či kostiček a také osm možností potisku imitujících dřevo od klasických tuzemských dřevin až po dřeviny exotické. Navíc se jedná o ekonomickou variantu vnitřních dveří, takže stylový doplněk interiéru si může dovolit opravdu každý.

SOLODOOR s novou řadou dveří PRESI
 
 
Reklama