Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost SOLODOOR nabízí ke dveřím SONET jako bonus zárubeň zdarma

Ke dveřím modelové řady SONET obdržíte ZÁRUBEŇ ZDARMA, u celoskleněných dveří CRISTAL získáte na speciální zárubeň k tomuto modelu 30% SLEVU. Akční nabídka platí již nyní, a to až do konce dubna 2014.

Elegantní dveře SONET zaoblily prosklení

Při koupi jakéhokoliv modelu dveří SONET od společnosti SOLODOOR získáte během března a dubna 2014 ZÁRUBEŇ ZCELA ZDARMA. A že je z čeho vybírat! Modelová řada SONET byla totiž rozšířena o dvě atraktivní novinky s oblým prosklením, které doplnily stávající modely s přísnými, přesto elegantně rovnými liniemi. Dveře SONET působí v interiéru velmi luxusně, to především díky kombinaci dřevinového dekoru a skla. Protože se v případě modelové řady SONET jedná o dveře se vsazeným sklem, které je součástí konstrukce, použito je 8milimetrové bezpečností sklo, které odolá množství manipulací včetně prudkého zabouchnutí.
Nicméně použití bezpečnostního skla nijak nelimituje nabídku vzorů – na výběr je od čirého průhledného skla, jemně zabarveného do bronzova či šeda, až po vzorované či diskrétní neprůhledné prosklení. Navíc u modelu SONET 1, kde je prosklení dostatečně široké, lze zvolit designové pískované vzory, a to hned ze sedmi různých motivů. Pískování dovolí tyto téměř prosklené dveře vsadit i do místností, kde vyžadujeme jak soukromí, tak i dostatek světla.

Neoddělujte prostor, spojte ho

Tradiční výrobce dveří, společnost SOLODOOR, zařadila od letoška do svého sortimentu celoskleněné dveře CRISTAL. Tato modelová řada je určena pro velmi moderní interiéry, díky sklu dveře místnosti neoddělují, ale naopak je spojují v jeden velký společný prostor. Nyní při koupi celoskleněných dveří v kompletu se zárubní získáte v průběhu března a dubna 2014 od společnosti SOLODOOR na tuto speciální zárubeň slevu ve výši 30%. U modelové řady CRISTAL můžeme volit hned z několika variant provedení – čisté, jednoduché dveře, decentní zdobení sítotiskem, kreativnější pískované obrazce či dveře efektně rýhované. Celoskleněná řada CRISTAL od společnosti SOLODOOR má navíc i své skryté kouzlo - nejen že místnost skvěle prosvětlí, ale prostor také opticky zvětší.

 
 
Reklama