Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AČVOV je garantem projektu Zaručeně česká okna

Certifikátem Zaručeně česká okna se mohou prokazovat pouze subjekty, které vyrábějí nebo prodávají výhradně česká okna. Vybíráte-li dodavatele oken a dveří, můžete si ověřit původ jím dodávaného zboží v databázi.


Projekt Zaručeně česká okna vznikl na začátku roku 2012 jako reakce na zvyšující se konkurenční boj o zákazníka mezi českými výrobci otvorových výplní a dodavateli oken ze zahraničí. Ti se v mnohých případech prosazují u českých zákazníků nejen prostřednictvím nižší ceny, což se mnohdy odráží v nižší kvalitě produktu a v následných možných problémech s dodržením záruk, ale i vydáváním svých výrobků za tuzemské.

Certifikátem Zaručeně česká okna se mohou prokazovat pouze subjekty, které vyrábějí nebo prodávají výhradně česká okna.

Zákazník, který vybírá pro novostavbu či rekonstrukci dodavatele oken a dveří, si může ověřit původ jím dodávaného zboží v databázi certifikovaných firem Zaručeně česká okna na www.zaruceneceskaokna.cz.


Asociace českých výrobců otvorových výplní (AČVOV)
logo Asociace českých výrobců otvorových výplní (AČVOV)

Cílem AČVOV je zpřehlednění tuzemského trhu se stavebními otvorovými výplněmi, posílení informování spotřebitele a posílení postavení poctivých tuzemských producentů. AČVOV realizuje a spravuje projekt "Zaručeně česká okna".

 
 
Reklama