Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

VIDEO: hospodárné a variabilní řešení konstrukčního materiálu

Purenit představuje zcela nový konstrukční materiál, který Vás přesvědčí svou všestranností. Kde dřevěné a dřevotřískové stavební materiály naráží na své hranice použitelnosti, tam se projeví vynikající vlastnosti desky Purenit.

Proč má být podkladový profil z PURENIT® standardní součástí montáže oken a dveří ?
  • Na řadě dalších stránek katalogu (108-120) popisujeme správnou montáž oken v systému i3, věnujeme se správnému osazení rámu okna.
  • Kritickým místem z hlediska tepelných mostů je především styk okna, dveří (balkonových) s parapetem nebo podlahou. Zde je nutno okenní či dveřní rám podložit velmi dobrým tepelně izolačním materiálem, nenasákavým, s vysokou pevností v tlaku.
  • Tyto požadavky naplňuje Purenit®, je opracovatelný jako dřevo, snadno se řeže, lepí, šroubuje a lze na něj např. i lepit za horka asfaltové pásy.

OKENTĚS, a.s.
logo OKENTĚS, a.s.

Velkoobchod - prodáváme okenní a dveřní těsnění, stavební a bytové kartáče, padací prahy, přechodové lišty. V nabídce máme také stavební chemii, kování pro okna i dveře, metry, hmoždinky, elektronářadí, rychlosvěrky... KATALOG PRO FIRMY ZDARMA! Dodávky ...

 
 
Reklama