Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Průměrná venkovní teplota v říjnu

V říjnu 2012 byla průměrná teplota vzduchu 7,4°C. Proto je nyní velmi vhodná doba pro dokončování venkovních montáží topných kabelů.

Topné kabely se venku nejčastěji používají pro:
  • vyhřívání dlažby proti náledí
  • vyhřívání okapů proti hromadění sněhu
  • ochranu vodovodního potrubí proti zamrzání

Topné kabely je vhodné montovat do venkovní teploty +5°C. Pod tuto teplotu je to za dodržení jistých pravidel také možné, ale montáž při nižších venkovních teplotách vyžaduje o něco více zručnosti a zkušeností.

Další výhodou montáže topných kabelů v říjnu je, že vyhřívání nemusíte realizovat na poslední chvíli a máte časovou rezervu. Díky dostatečným skladovým zásobám a rychlosti expedice zboží či možnosti osobního odběru společnosti V-systém elektro sice je možné montovat topné kabely i "za 5 minut 12" či po vzniku problému (zamrznutí potrubí či svodu), ale uživatel stavby jistě více ocení Vaši práci, bude-li mít vše vyřešeno do příchodu zimy.

Přejeme Vám výjimečně úspěšný podzim.

Váš dodavatel topných kabelů, V-systém elektro.

Více informací o prevenci zimních problémů - okapy

prevence proti zamrzajícím okapům topné kabely k venkovní instalaci od V-systém elektro

V-systém elektro
logo V-systém elektro

Technologie pro moderní a úsporné bydlení: od nabídky zdarma, návrhu, přes dodání a realizaci až po vyřízení PENB a dotace. Se spolehlivou technickou podporou po celé ČR a SR! Řízené větrání s rekuperací tepla, elektrické podlahové vytápění, fotovoltaická ...

 
 
Reklama