Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dřevohliníkové vchodové dveře od 29.990 Kč vč. DPH

Do konce roku 2013 si můžete pořídit nové vchodové dveře STYLE za zaváděcí cenu již za 29.990 Kč. Podmínkou akce je současný nákup oken.

dřevohliníkové vchodové dveře PROGRESSION - STYLE
Bezúdržbové dřevohliníkové vchodové dveře PROGRESSION - STYLE od Slavony mají svůj rám schovaný za fasádou a křídlo z venkovní strany chráněné hliníkem

Dřevohliníkové vchodové dveře PROGRESSION - STYLE

Bezúdržbové vchodové dveře, které mají svůj rám schovaný za fasádou a křídlo z venkovní strany chráněné hliníkem. V interiéru jsou to dřevěné dveře.

Provedení hliníku poskytuje širokou škálu barev a dekoračních prvků. Skla mohou být vsazena přímo hliníku, ale také mohou být lemována nerezovým rámečkem. Další možnosti dekorace poskytují frézované drážky a okrasné nerezové pásky.

V interiéru se dává nejčastěji prostor přírodnímu povrchu dřeva, proto je preferována povrchová úprava zachovávající strukturu dřeva.

AKCE je platná od 1.9. do 31.12.2013.

Podrobné informace o akci na dřevohliníkové vchodové dveře PROGRESSION – STYLE
SLAVONA s.r.o.
logo SLAVONA s.r.o.

SLAVONA, s.r.o. je tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří Realizuje dodávky výplní stavebních otvorů zejména pro rodinné domy, kde jsou stavebníci velmi nároční na kvalitu a parametry oken a dveří, zaměřuje se především na dřevěná eurookna, ...

 
 
Reklama