Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Průmyslová sekční vrata SPU F42 s vysokou tepelnou izolací zajistí bezpečný únik

Hörmann na veletrhu BAU 2013 představil nová průmyslová sekční vrata SPU F42, s výbornou tepelnou izolací a díky zabudovatelným integrovaným dveřím o šířce 940 mm zajišťují bezpečnou únikovou cestu.

Průmyslová sekční vrata SPU F42 se vyznačují maximálními rozměry 8 000 x 7 000 mm a disponují robustními lamelami o tloušťce 42 mm, které jsou pro lepší tepelnou izolaci vyplněny polyuretanovou pěnou (tepelná vodivost s integrovanými dveřmi 1,2 W/m2, plocha vrat 5 000 x 5 000 mm). Vrata lze navíc doplnit technologií ThermoFrame, jež tepelně oddělí zárubně od zdiva, a zvýší tak izolaci o dalších 12 % (plocha vrat 3 000 x 3 000 mm).

Vrata SPU F42 jsou standardně vybavena nepoškrabatelným prosklením Duratec nově v bílém, šedém či hnědém tónování. Prosklení vratům zaručí vysokou odolnost a skvělou tepelnou izolaci (hodnoty tepelné vodivosti u trojitého prosklení činí 1,9 W/m2). Vrata jsou k dispozici v dvojím provedení – povrch Stucco a povrch Micrograin s jemným vroubkováním.

Do vrat lze začlenit integrované dveře. Rám po celém obvodu dveří je vyroben z plochého hliníkového profilu, který zajišťuje harmonický přechod mezi vratovými křídly a dveřmi. Dveře mohou být doplněny automatickým samozavíračem a skrytě umístěnými závěsy pro stejnoměrný vzhled. Nastavitelný profil prahu s pružným těsněním vyrovná malé nerovnosti podlahy, a tak je zaručen bezpečný únik v případě nebezpečí.

Hörmann - průmyslová sekční vrata
Hörmann - průmyslová sekční vrata SPU F42
 
 
Reklama