Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka do Slavonic

Pokud vybíráte okna a dveře a chcete si vše vyzkoušet, pak máte možnost ve výstavním studiu ve Slavonicích. Slavonice jsou překrásné renesanční město, tak proč je nenavštívit.

oken a dveří, posuvné systémy i elektromechanické zámky na dveře výstavní studio Slavona Slavonice
Výstavní studio společnosti Slavona ve Slavonicích

V našem výstavním studiu ve Slavonicích si můžete vyzkoušet všechny typy vyráběných oken a dveří, posuvné systémy i elektromechanické zámky na dveře.

Z nabídky oken jsou k dispozici dřevěná okna SC92 v několika provedeních od jednokřídlových a dvoukřídlových, se střídavým falcem, děleným poutcem, pevnými i nalepovacími příčkami, předsazeným příčkovým rámečkem až po motorickou kliku s dálkovým ovladačem. Vystaveny jsou také dřevohliníková okna, ale také v poslední době nejžádanější okna PROGRESSION.

Součástí expozice jsou i různá provedení vchodových dveří, jak dřevěných, tak i dřevohliníkových a PROGRESSION. Zajímavá je i možnost vyzkoušet si elektromotorický zámek ovládaný čipem, ovladačem nebo prstem.

Nejžádanější jsou však posuvné systémy, můžete porovnat výhody i nevýhody sklopně odsuvných dveří PSK-S a PSK-Z, ale také zdvižně posuvných dveří HS portal v dřevěném i dřevohliníkovém provedení a dokonce i s motorem a dálkovým ovladačem.

Naší snahou je představit všechna vyráběná okna a dveře ve výstavním studiu, aby byla možnost si vše vyzkoušet a prohlédnout.

Těšíme se na vaši návštěvu.


SLAVONA s.r.o.
logo SLAVONA s.r.o.

SLAVONA, s.r.o. je tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří Realizuje dodávky výplní stavebních otvorů zejména pro rodinné domy, kde jsou stavebníci velmi nároční na kvalitu a parametry oken a dveří, zaměřuje se především na dřevěná eurookna, ...

 
 
Reklama