Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Okno PROGRESSION bylo představeno na výstavě ve Frankfurtu

Slavona představila okno PROGRESSION ve Frankfurtu na výstavě při mezinárodní konferenci - 17th International Passive House Conference ve dnech 19.-20.4.13.

Okno PROGRESSION vzbudilo velký zájem návštěvníků výstavy pro svou koncepci. Toto okno je optimálním řešením pro moderní pasivní domy. Jeho předností je přijatelná cena a maximální využití přírodních materiálů. Certifikát Passsive House Institutu ve třídě A otvírá tomuto oknu cestu do pasivních domů nejen v České republice, ale třeba i v Německu nebo Rakousku.

Pro zahraniční zájemce je k dispozici německá verze webových stránek: www.slavona.eu

Na výstavě Fachausstellung Passivhaus 2013 bylo k vidění mnoho dalších materiálů a technologií pro pasivní domy, podobně jako třeba na výstavě vloni v Brně při konferenci Pasivní domy. Výstavu si prohlédli nejen návštěvníci konference, ale přišli se podívat i obyvatelé Frankfurtu. Je pochopitelné, že zájem o výstavu byl velký, když stavět jiné než pasivní domy nemá prakticky smysl. Ve Frankfurtu toto vědí a řídí se tím.

Okno Slavona Progressin pro pasivní domy
Okno PROGRESSION vzbudilo velký zájem návštěvníků výstavy ve Frankfurtu
SLAVONA s.r.o.
logo SLAVONA s.r.o.

SLAVONA, s.r.o. je tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří Realizuje dodávky výplní stavebních otvorů zejména pro rodinné domy, kde jsou stavebníci velmi nároční na kvalitu a parametry oken a dveří, zaměřuje se především na dřevěná eurookna, ...

 
 
Reklama