Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Okentěs představí nové hliníkové pásky Venture Tape na veletrhu IBF 2013

Od loňského podzimu Okentěs nabízí opravné hliníkové a laminované samolepící pásky značky Venture Tape pro aplikace do -23 °C. Přijďte se podívat na náš stánek na veletrh IBF v Brně.

Hliníkové vícevrstvé laminované pásky Venture Tape na veletrhu IBF 2013 v Brně

Celý segment těchto speciálních hliníkových a laminovaných samolepících pásek značky Venture Tape je vhodný pro celoroční použití, zejména v oblasti izolací rozvodů. Pásky jsou pokryty kvalitním rozpouštědlovým akrylátovým lepidlem, které bylo speciálně vyvinuto pro aplikaci v nízkých teplotách (až do -23°C) a v prostředí s vysokou vlhkostí. Tím se tyto pásky odlišují od standardních samolepících pásek, které je možno aplikovat při teplotě jen do +5 °C. Výrobce doporučuje, aby si kupující provedl u zvolené pásky test vhodnosti aplikace.

Stříkací lepidla StarStuk v kanystru si prohlédněte na veletrhu IBF 2013 v Brně

V loňském roce naše obchodní společnost Okentěs, spol. s r.o. představila na veletrhu IBF nová lepidla zn. StarStuk ve spreji a v kanystru od americké firmy NorthStar formou praktických ukázek. Letos jsou již běžným a významným prodejním segmentem, který uvidíte rovněž na našem stánku. Tyto rozpouštědlová a disperzní lepidla jsou určená pro podlaháře (lepení podlahovin, koberců, PVC, lamina), stolaře, nábytkáře (lepení laminátu, MDS a dalších plošných materiálů), pro čalouníky (lepení molitanu a textilií) a izolatéry (lepení polystyrénu i minerálních vat). Lepidla jsou aplikovaná bez potřeby kompresoru a elektriky. Pro operativní montážní aplikace jsou dodávány v malém balení ve spreji (cca 400 gr), pro plošné aplikace výhodněji v tlakovém kanystru, kdy připojená hadice s rozprašovací pistolí práci zjednodušuje a urychluje.


OKENTĚS, a.s.
logo OKENTĚS, a.s.

Velkoobchod - prodáváme okenní a dveřní těsnění, stavební a bytové kartáče, padací prahy, přechodové lišty. V nabídce máme také stavební chemii, kování pro okna i dveře, metry, hmoždinky, elektronářadí, rychlosvěrky... KATALOG PRO FIRMY ZDARMA! Dodávky ...

 
 
Reklama