Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinka VELUX: Výlez do ploché střechy CXP

Společnost VELUX rozšiřuje nabídku světlíků VELUX o unikátní střešní výlez s tepelně-izolačním dvojsklem vhodný pro ploché střechy se sklonem od 0° do 15°.

Výlez do ploché střechy CXP je určen pro střechy se sklonem od 0° do 15°. a má jednotný vzhled s ostatními světlíky VELUX i podobnou konstrukci. Rám i křídlo jsou z bezúdržbových PVC profilů vyplněných tepelnou izolací. Výška rámu je 15 cm a zasklení je tvořené tepelně-izolačním dvojsklem s bezpečnostním lepeným vnitřním sklem a tvrzeným venkovním sklem.
Stejně jako u světlíků je nad zasklením kopule, kterou je možno volit v různých materiálových provedeních - akryl nebo polykarbonát v čirém nebo mléčném odstínu.

Křídlo se otvírá manuálně o 60°. Vzpěry jsou vybaveny pojistkou proti nechtěnému zavření. Výlez se vyrábí ve třech základních velikostech 90x120, 100x100 a 120x120 cm.

Díky výborným tepelně izolačním vlastnostem je možné výlez použít jak do obytných prostor, tak do průmyslových objektů.

www.velux.cz


Novinka VELUX: Výlez do ploché střechy CXP s tepelně-izolačním dvojsklem vhodný pro ploché střechyNovinka VELUX: Výlez do ploché střechy CXP s tepelně-izolačním dvojsklem vhodný pro ploché střechy
 
 
Reklama