Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prefa zateplené výlezové okno

Nejenom klempíři a kominicí, ale i samotní investoři a majitelé objektů jistě ocení nový střešní prostup PREFA. Je jednoduše ovladatelný, prostorný, a svým designem neruší celkový pohled na střechu. Navíc šetří náklady na energii.

zateplené výlezové okno střešní okno prostup PREFA
Nový střešní prostup PREFA

Snadnější otevírání pomocí pružinového ovládání zabraňuje nenadálému zabouchnutí okna a usnadňuje výstup prostupem o komfortní velikosti 650 x 1180 mm. Praktické jednoruční ovládání křídla, které se otevírá do strany, je ukotveno vlevo. Sériově montovaný izolační blok po celém obvodu křídla zabraňuje úniku tepla a prostupu chladu do interiéru.
Izolační hodnoty skla jsou Ug = 1,1 W/m3K a rámu Uf = 1,3 W/m3K.
Rám a křídlo jsou z tříkomorového profilu z PVC se zvýšenou odolností proti nárazu a s třídou protihlukové ochrany 3.

Prostup se dodává v barvě bílá (zevnitř) a antracitová (zvenku). Použití zatepleného výlezového okna je možné pro střechy se sklonem od 12° do 60°. Prostup je dodáván včetně oplechování a lemování, přes které se integruje do střešní krytiny se stejnou povrchovou úpravou a barvou.


PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.
logo PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.

Vyrábí hliníkové střešní a fasádní systémy v mnoha barevných odstínech, včetně kompletního sortimentu příslušenství. PREFA je také výrobcem montážního systému k solárním a FVE panelům. Záruka 40 let na kvalitu materiálu a u povrchové úpravy P.10 rovněž ...

 
 
Reklama