Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Záruka 10 let na povrchovou úpravu oken SLAVONA již třetí rok

Filozofií společnosti Slavona je výroba kvalitních oken s dlouhou životností, proto v roce 2011 zavedla povrchovou úpravu ADLER HighRes se zárukou 10let bez nesplnitelných podmínek.

Nejmodernější výrobní technologie výroby

Aby bylo dosaženo maximální kvality výrobků, je nutné využívat moderní stroje a technologie. To se týká nejen obráběcích strojů, jako jsou CNC frézky, ale také zvlhčování výrobních prostor, zejména klimatizovaného prostoru v lakovně. Dalším možným zlepšením výrobní technologie jsou kovací stoly, zasklívací linka apod.

Na kvalitu a preciznost klade Slavona dlouhodobě důraz, proto již v roce 2010 zavedla plně dílcovou metodu výroby oken. Všechny díly okna jsou vyprofilovány a předvrtány, a ještě před sklížením povrchově upraveny (impregnace + mezivrstva Intermedio). Díky tomu jsou všechny povrchy ošetřeny, proto jsou okna a dveře mnohem lépe ochráněny proti vnikání vlhkosti. Důležité je použití nejen impregnace, ale i mezivrstvy, která uzavře povrch a zejména čelní dřevo.

Díky této technologii výroby je nejen prodloužena životnost oken, ale tato technologie umožňuje další „vychytávky“ jako je střídavý falc apod. Proto si Slavona mohla dovolit i vývoj vlastních oken s lepšími vlastnostmi.

Povrchová úprava dřevěných oken se zárukou 10 let

Životnost povrchové úpravy je jedna z hlavních vlastností dřevěného okna, proto Slavona testovala materiály mnoha výrobců barev, nejlépe dopadl ADLER. Jako jedna z prvních zavedla systém HighRes s desetiletou zárukou bez nutnosti údržby. Záruka není omezena dalšími podmínkami, které jsou jen těžko splnitelné.

Více informací o dřevěných oknech SLAVONA

Dřevěná eurookna Slavona Solid comfort

SLAVONA s.r.o.
logo SLAVONA s.r.o.

SLAVONA, s.r.o. je tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří Realizuje dodávky výplní stavebních otvorů zejména pro rodinné domy, kde jsou stavebníci velmi nároční na kvalitu a parametry oken a dveří, zaměřuje se především na dřevěná eurookna, ...

 
 
Reklama