Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na veletrh FOR PASIV 2013

Zveme vás k návštěvě našeho stánku na veletrhu FOR PASIV. Využijte možnosti získat zvýhodněnou vstupenku na tento veletrh.

Slavona na veletrhu for pasiv 2012 okno progression dřevohliníková okna solid comfort

Na veletrhu uvidíte nové okno PROGRESSION, které bylo představeno na loňském veletrhu FOR ARCH a získalo ocenění GRAND PRIX. Toto okno se může také pochlubit prestižním certifikátem Passive House Institutu v německém Darmstadtu. Je tedy ideální pro pasivní domy, ale své uplatnění najde díky nadčasovému designu se vzhledem bezrámového zasklení v architektonicky atraktivních moderních budovách. Další výhodou je vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, bezpečnost a v neposlední řadě větší prosklená plocha.

Na stánku Slavony samozřejmě najdete i další tradiční výrobky tohoto výrobce, ať už dřevohliníková okna nebo dřevěná okna SOLID COMFORT. Všechna okna a dveře ze Slavony dosahují nejvyšších hodnot vodotěsnosti, minimální průvzdušnosti a vynikají výbornými tepelnětechnickými vlastnostmi.

FOR PASIV - 1. veletrh nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb

Veletrh nízkoenergetických, pasivních a nulových budov, souběžně konaný s veletrhy STŘECHY PRAHA a SOLAR PRAHA.

Termín: 6. – 9. 2. 2013
Místo: PVA EXPO PRAHA, Beranových 667, Praha 9 – Letňany
Společná expozice Centra pasivního domu, stánek: 4A20b

Naši partneři mohou využít i vstupenky zdarma

Navštivte nás na veletrzích FOR PASIV a Dřevostavby v Praze
SLAVONA s.r.o.
logo SLAVONA s.r.o.

SLAVONA, s.r.o. je tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří Realizuje dodávky výplní stavebních otvorů zejména pro rodinné domy, kde jsou stavebníci velmi nároční na kvalitu a parametry oken a dveří, zaměřuje se především na dřevěná eurookna, ...

 
 
Reklama