Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Strategická aliance AGC a Interpane přichází s vylepšenou nabídkou a službami

Specializované sklářské společnosti AGC a Interpane spojily své síly a výsledkem je rozsáhlejší síť, vyšší počet míst zastoupení a také exkluzivní a různorodý sortiment produktů.

Aliance AGC a Interpane sklářské firmy

Tyto dvě specializované sklářské společnosti se vzájemně perfektně doplňují a předkládají zákazníkům skvělou kombinaci know-how a technologie. Jejich nabídka představuje mimořádně bohaté portfolio sklářských výrobků poskytující zákazníkům v celé Evropě rychlejší přístup k výrobkům a službám.

Obě společnosti předkládají svým klientům širokou paletu produktů: společně jsou jediným hráčem na trhu, který dodává kompletní řadu skel s trojitým stříbrným povlakem. Kromě standardního kalitelného skla float s povlakem je strategická aliance schopna dodat individuální řezané rozměry pro špičková řešení se sofistikovanými funkčními skleněnými prvky.

AGC a Interpane zajišťují také velké množství specializovaných řešení vycházejících z požadavků zákazníků. Patří sem specifické úpravy povrchů skel, jako jsou skla částečně potažená smaltem pomocí sítotisku, stejně jako povlaky určené pro jedinečné fasádní projekty dodávané na základě individuálních požadavků. Další silnou stránkou je výroba velkorozměrových tabulí skla pro výjimečné projekty, včetně povlakování skel typu float až do délky 18 m. Kromě toho mohou zákazníci požadovat i dvojskla nebo trojskla až do 9 metrů, stejně jako provedení sítotisku na skleněných plochách do maximálně 7 metrů. Nabídku doplňuje zajištění speciální dopravy a koncových služeb.

AGC a Interpane jsou na evropském trhu předními hráči i v oblasti sklářského designu a prosazují se při určování trendů v interiérovém designu a architektuře.


AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group
logo AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

Firma je součástí nadnárodního koncernu AGC Group a je největším výrobcem plochého skla ve střední a východní Evropě. Vyrábí ploché sklo zejména pro stavebnictví (exteriérové zasklení a interierové dekorace), automobilový průmysl a další odvětví (doprava, ...

 
 
Reklama