Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prodejní akce na plastová okna a dveře firmy DAFE-PLAST

Výhodná prodejní akce potrvá do konce února 2013. Při výměně oken lze získat hliníkové vchodové dveře Schüco v ceně plastových.

Chystáte-li se pořídit nová plastová okna, zaměřte se na nabídku společnosti DAFE-PLAST. Ta ve spolupráci s firmou Schüco, kromě jiného výrobcem profilových systémů, uspořádala prodejní akci na plastová okna a dveře. Objednáte-li si například plastová okna PROGRESS v celkové hodnotě minimálně 110.000,- Kč bez DPH, obdržíte za cenu plastových kvalitní vchodové dveře značky Schüco z hliníku. Hliníkové vchodové dveře Schüco kromě špičkového designu vynikají dokonalou tepelnou izolací a těsností, bezpečností a dlouhou životností. Akce, která s sebou přináší i řadu dalších benefitů, platí na objednávky uskutečněné do 28. února 2013 na všech prodejních místech firmy DAFE-PLAST.

Plastová okna PROGRESS jsou vyrobena z profilů z kompozitního materiálu s obsahem skleněných vláken. Díky vysoce stabilnímu materiálovému složení lze vyrobit okno bez použití ocelových výztuh a dosáhnout tak jedinečné tepelně izolační konstrukce (Uw až 0,62 W/m2*K-1). Příznivá cena oknům „otevírá dveře“ nejen u nízkoenergetických a pasivních domů, ale i při výměně v rodinných a panelových domech. Okna PROGRESS je možné použít rovněž jako balkonové dveře o rozměrech 130x260 cm. Dále vynikají výbornou neprůzvučností, širokou volbou dekorů a až čtyřmi desítkami barevných variant. Ve srovnání s původními dřevěnými okny při výměně docílíte lepších izolačních vlastností až o 76 %.

Dveře z hliníku oproti plastovým přinášejí řadu výhod, kromě vysokých nároků na tepelnou izolaci, bezpečnost a design upozorněme na vynikající odolnost vůči povětrnostním vlivům, změnám teplot i chemickému působení, dvakrát větší těsnost a až trojnásobnou životnost. Základem hliníkových vchodových dveří Schüco je vysoce tepelně izolovaný profil ADS 70.HI s moderním tříkomorovým systémem tepelné izolace, pěnovou izolační vložkou v prostřední komoře a nízkými tepelně izolovanými prahy. Výjimečnost profilu spočívá také v bezpečnosti a odolnosti proti vloupání. Z pohledu designu bude na vás, jakou barvu rámu a typ klik zvolíte, pečlivost se vyplatí i při volbě zárubní, křídel a výplně. Dveře lze automatizovat a napojit na kontrolní a řídicí systém objektu. Výsledkem jsou vysoce tepelně izolované dveře výjimečných vlastností i vzhledu. Německá firma Schüco International KG patří mezi přední světové výrobce okenních a dveřních profilů, fasádních prvků a solárních systémů.

Další výhody akční nabídky

Součástí akce jsou i další benefity, kromě získání tepelných úspor a celkově lepších izolačních vlastností objektu můžete ke každému plastovému oknu pořídit vnitřní plastový parapet v některé z pěti barev za pouhou 1,- Kč. Balíček zahrnuje 5letou záruku na výrobky firmy DAFE-PLAST a 10letou záruku na těsnost montážní spáry při použití systému DAFE 3P. Samozřejmostí je záruka kvality výrobků potvrzená certifikáty či zaměření, zpracování cenové nabídky a technické poradenství zdarma.

Pro více informací navštivte www.schueco.cz a www.dafe.cz.

 
 
Reklama