Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

K novým dveřím dává SOLODOOR poukazy na nákup v alza.cz

SOLODOOR odměňuje nákup dveří hodnotnými poukázkami na zboží z nabídky alza.cz. Zákazníci přitom mohou v závislosti na výši svého nákupu získat bezplatně kupony až v hodnotě 10 000 Kč.

Společnost SOLODOOR, přední tuzemský výrobce interiérových dveří a zárubní, přichystala ve spolupráci s alza.cz, největším obchodem s počítači a elektronikou, zajímavou akci pro zákazníky, kteří se na podzim rozhodli investovat do nových dveří či zárubní.

„Spojujeme užitečné s příjemným. Začíná období předvánočních nákupů, takže zákazníci, kteří investují do dveří SOLODOOR, mohou za kupony pořídit třeba i nadílku pro blízké pod stromeček,“ uvedl generální ředitel SOLODOOR Martin Dozrál.

Akce probíhá v od počátku října do konce roku a vztahuje se na všechny prodejce dveří SOLODOOR po celé České republice s výjimkou obchodních řetězců. Zákazníci, kteří v uvedeném období koupí dveře či zárubně SOLODOOR za více než 25 000 Kč (bez DPH), obdrží od SOLODOOR kupon na zboží z alza.cz v hodnotě 4 000 Kč (včetně DPH). Investice přes 45 000 Kč (bez DPH) znamená kupon na 7 000 Kč (včetně DPH) a při koupi dveří SOLODOOR za více než 70 000 Kč (bez DPH) lze v alza.cz vybírat další zboží dokonce za 10 000 Kč (včetně DPH)!

Zákazník jednoduše odešle kopii kupní smlouvy (účtu) na dveře SOLODOOR, kterou obdržel v obchodě, a to na e mail kupon@solo.cz, nebo může kopii zaslat poštou na adresu společnosti. DO 15 dnů pak od SOLODOOR zdarma obdrží poukázku v hodnotě odpovídající výši nákupu a může vybírat na alza.cz.

Podrobné podmínky akce jsou zveřejněny na www.solodoor.cz.

 dveře a zárubně SOLODOOR poukazy na nákup v alza.cz
 
 
Reklama