Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Plastové okno s hranatými liniemi od SLOVAKTUAL

Novinkou v produktové řadě SLOVAKTUAL je okno s hranatými liniemi, s novým trojsklem a stavební hloubkou 85 mm vyhovující pro pasivní domy. Profilový systém umožňuje zasklení tloušťky 61 mm.

Díky špičkovým tepelněizolačním vlastnostem ušetří až 40 % v tepelné izolaci oproti 5-komorovým systémům. Díky revoluční technologii Slovaktual používá v křídlech nových oken sklo pevně slepené s křídlom. Okna Slovaktual jsou tak lehčí, bezpečnější, nedochází k odtahování profilu od skla. Automatizace výroby zaručuje vyšší kvalitu zpracování a při rozbití skla je možná jeho výměna bez poškození těsnění. Zvyšuje se odolnost okna proti vloupání díky pevnému spojení skla po celém obvodu (tabule skla sa nedá z křídla vytlačit ven, ani v případě vypáčení zasklívací lišty). Automatizace výroby zaručuje vyšší kvalitu zpracování a při rozbití skla je možná jeho výměna bez poškození těsnění.


Slovaktual jako jeden z mála výrobců nabízí okna certifikována pro nízkoenergetické a pasivní domy.

Slovaktual PASIV - HL = špičková tepelná izolace (se speciálním izolačním trojsklem součinitel prostupu tepla celého okna Uw = 0,7 W/m2K)

  • izolační trojsklo tloušťky 4-18-4-18-4 mm s Ug = 0,5 W/m2K
  • středové těsnění výrazně zvyšuje tepelněizolační vlastnosti okna, chrání kování před vlivy počasí a zabezpečuje vysokou vodotěsnost. Pevná přepážka u středového těsnění brání vypáčení kování.
  • podkladový 5-komorový profil s těsněním na ukotvení venkovního a vnitřního parapetu (kritické místo pro vznik tepelných mostů při méněkomorových profilech)
  • doplňující profily pro spájení okenních rámů v různých uhlech a podpěrné profily s ocelovými výztuhami pro statické zatížení umožňují realizovat libovolné architektonické představy
  • možná úprava s ALU clipem - profilový systém umožňuje ochranu z exteriéru pevným a odolným hliníkovým krytem s povrchovou úpravou podle přání - eloxovaný hliník, laminování, stříkaní podle RAL
 
 
Reklama