Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SOLODOOR na podzim: nové modely dveří SONET a pískovaná skla

Společnost SOLODOOR, která patří k předním domácím výrobcům interiérových dveří a zárubní, připravila pro podzimní měsíce novinku v podobě rozšíření modelové řady SONET.

Do rodiny SONET, která patří k vlajkovým řadám SOLODOOR, přibyly tři nové varianty, designované ve stylu nejmodernějších trendů. V rámci řady SONET uvádí SOLODOOR na trh rovněž zcela novou kolekci mimořádně atraktivního a žádaného prosklení s pískovanými vzory.

Modelová řada SONET se rozšířila o tři varianty se zajímavými formami prosklení: SONET IV charakterizují dvě úzké vertikální prosklené linie, SONET V disponuje atraktivním úhlopříčným prosklením a SONET VI nabízí decentní horizontální skleněnou linku. Všechny nové modely, stejně jako celou řadu SONET, nabízíme ve 13 CPL dekorech, bezpečnostní skla s tloušťkou 8 mm jsou k dispozici v pěti provedeních.

K osvědčeným interiérovým dveřím SONET I nově SOLODOOR nabízí v současné době velmi žádaná skla s pískovanými grafickými vzory, a to v sedmi designových variantách. Speciální úprava skel pískováním umožňuje bohaté prosklení dveří volit i u místností, kde běžně požadujeme zachování intimity, tj. například u koupelen nebo ložnic.

Veškeré nové modely dveří i skel si mohou zákazníci ve věrných vizualizacích prohlédnout ve speciální aplikaci, takzvaném konfigurátoru dveří, který je k dispozici na internetových stránkách www.solodoor.cz. Konfigurátor umožňuje prostřednictvím počítače vybírat interiérové dveře v klidu domova, dovoluje ladit různé varianty povrchové úpravy, dekoru či prosklení. Uživateli se zároveň okamžitě zobrazuje cena zvolené sestavy.

Věříme, že se nové dveře SONET díky perfektnímu designu a zajímavé ceně stanou praktickou součástí a zároveň krásnou ozdobou každé moderní domácnosti,“ uvedl generální ředitel SOLODOOR Martin Dozrál. Podle něho je právě nyní je doslova poslední šance pořídit a instalovat nové dveře ještě za výhodných podmínek. Od příštího roku se totiž na montážní práce bude vztahovat sazba DPH 14 % namísto nynějších 10 %.

 
 
Reklama