Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

K novým dveřím dává SOLODOOR poukazy na elektroniku z obchodů EURONICS

SOLODOOR přichystal ve spolupráci se spoelčností EURONICS zajímavou akci pro zákazníky. K novým dveřím nyní získáte poukaz an elektroniku.

Společnost SOLODOOR a.s., přední tuzemský výrobce dveří a zárubní, přichystala ve spolupráci s řetězcem obchodů s elektronikou EURONICS zajímavou akci pro zákazníky, kteří se na podzim rozhodli investovat do nových dveří či zárubní.

SOLODOOR odměňuje nákup dveří hodnotnými poukázkami na vybranou špičkovou elektroniku z nabídky sítě EURONICS. Zákazníci přitom mohou v závislosti na výši svého nákupu získat bezplatně kupony až v hodnotě 10 000 Kč.

Elektronika je, stejně jako pěkné interiérové dveře, dnes již neodmyslitelnou součástí každé domácnosti. A zákazníci, kteří investují do dveří SOLODOOR, mohou v prodejnách EURONICS získat pěkný dárek pro další vylepšení svého domova. Navíc právě pomalu začíná období předvánočních nákupů, takže lze za kupony pořídit třeba i nadílku pro blízké pod stromeček,“ uvedl generální ředitel SOLODOOR Martin Dozrál.

Akce probíhá v září a říjnu a vztahuje se na všechny prodejce dveří SOLODOOR po celé České republice s výjimkou obchodních řetězců. Zákazníci, kteří v uvedeném období koupí dveře či zárubně SOLODOOR za více než 25 000 Kč (bez DPH), obdrží od SOLODOOR kupon na špičkovou elektroniku z nabídky sítě prodejen EURONICS v hodnotě 4 000 Kč (včetně DPH). Investice přes 45 000 Kč (bez DPH) znamená kupon na 7 000 Kč (včetně DPH) a při koupi dveří SOLODOOR za více než 70 000 Kč (bez DPH) lze v Euronics vybírat další zboží dokonce za 10 000 Kč (včetně DPH)!

Zákazník jednoduše odešle kopii kupní smlouvy (účtu) na dveře SOLODOOR, kterou obdržel v obchodě, a to na e mail kupon@solo.cz, nebo může kopii zaslat poštou na adresu společnosti. DO 15 dnů pak od SOLODOOR zdarma obdrží poukázku v hodnotě odpovídající výši nákupu a může vyrazit vybírat do EURONICS. Podrobné podmínky akce jsou zveřejněny na www.solodoor.cz.


 
 
Reklama