Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dejte zelenou úsporám za energie! Firma REVOLT vyřeší vše potřebné

Konečně jste našli správné bydlení podle představ, teď ještě zbývá zařídit, aby vás jeho provoz co nejméně finančně zatěžoval. Přemýšleli jste už o využití dotací na úpravy, které jsou pro úsporu energií potřeba? Sledovat program Nová zelená úsporám se vyplatí, dotace jsou totiž významná pomoc.

Seznamte se s jedinečnou možností, jak co nejvíce ušetřit

Ministerstvo životního prostředí má zájem podpořit všechny zájemce o úsporné bydlení. Proto vznikl program Nová zelená úsporám, který je řešením, jak snižovat energetickou náročnost domů a bytů v České republice. Nová zelená úsporám je dotační program Státního fondu životního prostředí a navazuje na předchozí program Zelená úsporám, který probíhal v minulosti. Zaměřuje se na rodinné domy, bytové domy i veřejné budovy. Spočívá v pomoci lidem a firmám snížit spotřebu energie v již vzniklých domech a také v podpoře výstavby nových budov v pasivním standardu.

Čím víc snižujete energetickou náročnost budovy, tím větší je i míra finanční podpory.

Nová zelená úsporám patří bytovým domům v Praze

Potřebuje váš dům změnu, nebo úsporu nákladů na vytápění? Právě teď máte šanci na výzvu zareagovat i vy. První výzva projektu Nová zelená úsporám s příjmem žádostí od 15. května 2015 a je určená pro bytové domy v Praze.

První výzva pro bytové domy zahrnuje následující oblasti podpory

  • dotace na zateplení obálky budovy – výměnou oken a dveří, zateplením obvodových stěn, střechy, stropu, podlahy
  • na výměnu neekologického zdroje tepla (spalující například uhlí, koks, uhelné brikety nebo mazut) za efektivní ekologicky šetrné zdroje (například kotel na biomasu, tepelné čerpadlo nebo plynový kondenzační kotel)
  • na výměnu elektrického vytápění za systémy s tepelným čerpadlem
  • na instalaci solárních termických systémů
  • na instalaci systémů nuceného větrání se zpětným získáváním tepla z odpadního vzduchu

REVOLT pro Vás zajistí:

  • odborné posouzení záměru pro úspěšné získání dotace
  • nezávislé zpracování rozpočtu pro získání všech povolení a dotací
  • návrh na kompletní financování stavby (nabídku, vyřízení a samotné financování)
  • komplexní administraci dotačního řízení a závěrečné vyúčtování dotace
  • zpracování projektové dokumentace dle požadavků pro udělení dotace a pro získání stavebního povolení
  • obornou realizaci stavby
  • přípravu a předání všech dokumentů pro proplacení dotace
  • nadstandardní záruční lhůtu
 

Firma REVOLT se dokáže o celou záležitost kompletně postarat. Zaměřuje se na zateplování, instalaci tepelných čerpadel a solárních kolektorů. Kromě toho má dlouholeté zkušenosti se střešními nadstavbami, opravami střech, balkony a lodžiemi, i výměnou oken. Vzhledem k velkým úsporám je návratnost investic poměrně krátká. Revolt zajistí celý průběh vašeho projektu od přípravy až po realizaci. Jeho prioritou je, aby bylo energeticky nenáročné bydlení dostupné pro všechny bytové domy.

Míra podpory pro bytové domy je až 20 % uznatelných nákladů

Více informací o dotacích

Nebojte se oslovit odborníky

Kromě bytových a rodinných domů se připravuje dotace na podporu energetických úspor také u veřejných budov. Revolt vám pomůže žádost vyřídit, zpracovat a poté zrealizovat. V minulé výzvě Zelená úsporám firma REVOLT úspěšně pracovala na několika projektech od prvotního návrhu, přes jednání na úřadech, až po realizaci.

Využijte bohatých zkušeností, které vám může firma REVOLT nabídnout. S optimálním řešením, které pro váš dům navrhneme, dokážete ušetřit nemalé prostředky.

 
 
Reklama