Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Weber je připraven pomoci žadatelům o dotaci z programu Nová zelená úsporám 2015

Od 15. května bude odstartován příjem žádostí v další vlně programu Nová zelená úsporám. Tento dotační titul je určen pro majitele rodinných domů a novinkou jsou i bytové domy na území Prahy.

Weber je připraven pomoci žadatelům svými registrovanými materiály v seznamu výrobků a technologií (SVT) a bohatými zkušenostmi.

Weber připravuje k dotačnímu programu Nová zelená úsporám následující podporu:

  • weber.zelená kalkulačka: zde má žadatel možnost propočítat předpokládanou výši dotace
  • weber.calc: program pro vyhodnocení energetického stavu objektu
  • oficiální informace na stránkách programu Nová zelená úsporám
  • Seznam registrovaných materiálů a technologií Weber (tzv. SVT kódy) pro program Nová zelená úsporám 2015: tato informace je významná zejména pro zpracovatele, realizační firmy, ale i investory jako záruka a jistota použití certifikovaných materiálů

Dále Weber nabízí komplexní řešení od projektu po realizaci. Pomoc může být zahájena posouzením objektu, výběr optimální varianty řešení, doporučení projekce, včetně následné realizační firmy, registrované v programu Nová zelená úsporám a na závěr pomoc při realizaci.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER

Dodavatel a výrobce vysoce kvalitních štukových a tepelně izolačních omítek, fasádních, zateplovacích a sanačních systémů, nátěrů, pastózních omítek, suchých maltových směsí, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažbu.

 
 
Reklama