Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kalitelná lakovaná skla Lacobel T od AGC si můžete vybrat v 15 módních barvách

AGC Glass Europe odpovídá na nové požadavky a rostoucí nároky zpracovatelů, architektů a spotřebitelů škálou kalitelných lakovaných skel Lacobel T. Nabídka je rozšířena o dalších 11 nových módních barev, které jsou k dispozici od května 2014.

Lacobel T je nyní nabízen v 15 moderních barvách a představuje výjimečný sklářský výrobek, který dokáže pozvednout každé prostředí. A co víc, jedná se o sklo, které je pevné, bezpečné a odolné vůči vysokým teplotám, tepelným šokům a UV záření, a tudíž vhodné pro vnitřní i venkovní použití. Jde také o jedinou škálu lakovaných skel, která mohou být řezána a tepelně opracována přímo u zpracovatele.

V návaznosti na zařazení prvních 4 barev do nabídky skel Lacobel T - Cool White, Crisp White, Zen Grey a Deep Black - přistoupila nyní AGC k rozšíření barevné palety této své jedinečné škály kalitelných lakovaných skel. 11 nových barev odpovídajících současným trendům, jako je Mustard Yellow, Petrol Green, Royal Blue nebo Oyster White, abychom uvedli alespoň některé z nich, uspokojí nyní touhu architektů a designérů po zvýšení designové flexibility a neomezené kreativitě.

AGC kombinuje bezpečnost a módní odstíny

Tvrzené sklo Lacobel T je pevné lakované bezpečnostní sklo, odolávající vysokým teplotám, tepelným šokům a UV záření. Proto u tohoto sklářského výrobku architekti, designéři a dodavatelé fasád oceňují možnost použití v náročném prostředí, ať už v interiéru či exteriéru. S výběrem z 15 módních barev jsou možnosti nekonečné: stolní desky, krby, veřejné toalety, obchodní budovy nebo obklady fasád včetně parapetů a mnoho dalšího.

Sklo přinášející výhody všem

Lacobel T přináší výhody i zpracovatelům: lakované sklo, které lze okamžitě řezat a kalit přímo při zpracování, umožňuje zpracovatelům vyšší flexibilitu při řízení výrobních linek, objednávek i zásob a v důsledku toho i pružnější reakci na požadavky trhu.

Výrobní proces AGC zajišťuje rovnoměrné nanesení laku, dodává sklu jednotný a jedinečný vzhled a zajišťuje i snadnou instalaci a údržbu.

AGC Glass Europe, přední evropský výrobce plochého skla

AGC Glass Europe se sídlem v Belgii vyrábí, zpracovává a distribuuje ploché sklo pro stavebnictví (vnější fasády a dekorativní sklo do interiérů), automobilový průmysl (originální a náhradní skla) a odvětví solárního průmyslu. Je evropskou pobočkou AGC Glass, největšího světového výrobce plochého skla.




Mottem „Glass Unlimited“ AGC vyjadřuje své možnosti, které nabízí:

  • sklo, jakožto materiál odpovídající rostoucím požadavkům (estetika, pohodlí, úspora energie, zdraví, bezpečnost a udržitelný rozvoj);
  • nově vyvíjené produkty a postupy vznikající z neustálého vývoje a výzkumu špičkových sklářských technologií;
  • více než 100 výrobních a zpracovatelských závodů po celé Evropě, a to od Španělska až po Rusko,
  • celosvětová obchodní síť;
  • 14 500 zaměstnanců zaměřených na zákazníka.

Navštivte naše internetové stránky
www.agc-glass.eu (stránky společnosti)
www.yourglass.com (produkty pro stavebnictví a interiérový design)


AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group
logo AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

Firma je součástí nadnárodního koncernu AGC Group a je největším výrobcem plochého skla ve střední a východní Evropě. Vyrábí ploché sklo zejména pro stavebnictví (exteriérové zasklení a interierové dekorace), automobilový průmysl a další odvětví (doprava, ...