Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Expozice PRESBETON získala ocenění TOP EXPO 2016

Na letošním stavebním veletrhu FOR ARCH 2016 v Praze získala společnost PRESBETON v soutěži o nejpůsobivější expozici ocenění TOP EXPO. Hodnoceny byly všechny expozice vystavovatelů v kategoriích do 60 m2 a nad 60 m2.

Expozice PRESBETON o velikosti téměř 200 m2 splnila náročná kritéria jak po stránce estetické, tak i funkční a pozitivně bylo také ohodnoceno přívětivé rozvržení expozice pro komunikaci se zákazníkem.

Na výstavní ploše byly představeny mimo jiné i novinky pro rok 2017, které u laické i odborné veřejnosti vzbudily velký ohlas. Tato část byla doplněna atraktivními novinkami letošního roku. Více než polovinu plochy tvořil volný zadlážděný prostor v kombinaci se zelení a na zbylé části byla struktura výstavního pavilonu.

Zvolený tvar pavilonu se odvolával na prezentovanou, nově navrženou sérii městského mobiláře Hex s jeho dlažebním systémem a představoval pomyslný proces vzniku – čedičovou skálu, která vznikla vykrystalizováním žhavého magmatu do šestiúhelníkových forem.

Městský mobiliář Hex je určen do městského prostředí ulice, pěší zóny či náměstí, současně ale i do parku. Dlažba s květináči může být uplatněna mimo město v obytné zóně rodinných domů či ve vesnickém prostředí. Převládajícím materiálem je hladký pohledový beton.

Hlavní předností dlažebního systému je postupný, nenásilný přechod vydlážděných ploch v zatravněné zelené plochy. Tento systém doplňují sedáky Hex a Hex Deform, vymezující sloupky, odpadkový koš a nastavitelný stojan na kola. Vše si můžete prohlédnout ve fotogalerii níže.














PRESBETON Nova, s.r.o.
logo PRESBETON Nova, s.r.o.

Přední výrobce betonového zboží v České republice - využití jak v soukromém sektoru (okolí rodinných domů, terasy, zahrady aj.), tak i ve veřejném (parky, náměstí, chodníky, cyklostezky, parkoviště aj.). Venkovní dlažba - zámková a skladebná dlažba, plošná ...