Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ušetřete třetinu za topení! Udělejte něco pro své děti i pro životní prostředí!

Je úplně jedno, jestli máte rodinný dům nebo bydlíte v bytovce. Ušetřit za topení přece chce každý. A když šetřit, tedy pořádně! Zateplete ještě letos svůj dům. Zvolte nejefektivnější a nejlevnější způsob. Zateplete podlahu půdy foukanou izolací MAGMARELAX®ECO a ušetříte již tuto zimu 30 % nákladů za energie.

Jde o revoluční sněhobílou minerální izolaci, kladoucí důraz na ekologii. Již barva ukazuje na čistotu materiálu. Obsahuje pouze přírodní pojiva z rychle se obnovujících organických látek, neobsahuje žádné ropné produkty. Díky nižší energetické náročnosti při výrobě je vysoce šetrná k přírodě.

Nová foukaná minerální vlna MAGMARELAX® ECO je nejvhodnější pro zateplování podlahy na půdě. Aplikace je hotova během 3-5 hodin. Není nutno vystěhovat půdu a narušit chod domácnosti. Stačí pouze vytvořit několik otvorů napříč trámy v podlaze půdy a tam se minerální vata dopraví silnou hadicí z korby nákladního auta před domem. Bez silného hluku a téměř bezprašně. Kde není dutina k dispozici, je možno foukat také na otevřenou plochu. Technologie zaručí, že se izolační materiál dostane opravdu všude, vyplní všechny mezery a skuliny, kudy by jinak unikalo 30% tepla z budovy. Přesně podle fyzikálních zákonů. Teplý vzduch je lehčí a skulinku ve stropě většinou najde. Nebudete mít práci s úklidem, po realizaci zůstává objekt čistý. Investice je v řádu pouhých desítek tisíc. Návratnost nepřekročí 5 let i v případě, že by cena energií nenarostla. Poměr úspory v provozu k ceně investice nemá v oboru zateplování konkurenci. Nemáte-li hotovost, nevadí. Zateplíte na splátky. Dovedeme sjednat výhodný úvěr, kdy je výše splátek stejná jako vaše aktuální úspora za teplo.

Minerální vlna MAGMARELAX® ECO je příjemná na dotyk, nezapáchá a má velmi nízkou prašnost. Je nehořlavá, nesléhá a odolává plísním, hlodavcům i vlhkosti. Vyznačuje se vysokým stupněm ekologické udržitelnosti, jakého dosud nebylo dosaženo. Zlepšuje kvalitu vzduchu uvnitř objektů a tím také přispívá k zachování kvalitního životního prostředí. V tomto ohledu MAGMARELAX® ECO nastavuje vysoko laťku na trhu izolačních materiálů.


Zvolíte-li sněhobílou izolaci MAGMARELAX® ECO, získáte pro svou rodinu to nejlepší. Zvláště, máte-li doma malé děti nebo alergiky. Ale pozor! Jen do konce října také získáte slevu 20%! Protože jde o opravdu kvalitní materiál a ověřenou technologii aplikace, dostanete navíc prodlouženou záruku na 10 let!

Navštivte stránky společnost IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o., pošlete nezávaznou poptávku.
Více informací na www.ippolna.cz