Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zateplete dům v létě se slevou 15 %

O výhodách zateplení domu není nutno pochybovat. Přináší úsporu na energiích a podstatně zvyšuje komfort bydlení. Ale jakou použít metodu? Nejlépe tu, která je nejúčinnější a zároveň zaručí rychlou návratnost investice.

Využijte letní akci 15 % na Systém MAGMARELAX® a užívejte si už jen krásné dny bez starostí.

Začněte od podlahy.

Přesněji od zateplení podlahy půdy foukanou minerální izolací. Zkuste ověřenou kvalitu – Systém MAGMARELAX®. Ušetří až třetinu výdajů na otop. Přijde vás na několik desítek tisíc korun. Návratnost je překvapivě rychlá. Do pěti let.

Léto je v plném proudu

Získejte zajímavé letní bonusy. A čím dříve izolujete, tím dříve šetříte. Můžete uspořit už v letošní topné sezóně, která začíná na podzim. A navíc si v parných dnech letošního léta ještě vychutnáte chládek i v podkroví, kde se jinak nedá horkem usnout.

Jak to funguje?

Zateplení podlahy na půdě má dvojí efekt. V zimě zabrání unikání ohřátého vzduchu skulinami ve stropu. Teplý vzduch je lehčí a stoupá ke stropu místností posledního podlaží, kde si vždy najde cestu mimo vytápěný prostor. Tak uniká až třetina tepla. V létě naopak izolace chladí, nepropustí horko z rozpálené půdy do bytu. V obou případech může být rozdíl teplot před a po izolování až pět stupňů. Izolace foukanou minerální vatou MAGMARELAX® je vhodná pro téměř všechny střešní konstrukce bytových i rodinných domů.

Letní akce 15 % na izolaci foukanou minerální vatou MAGMARELAX®
Letní akce 15 % na izolaci foukanou minerální vatou MAGMARELAX®

Aplikace foukané minerální izolace

netrvá déle než tři hodiny. Půda se nemusí ani příliš vyklízet, domácnost normálně funguje. Izolace se fouká z auta před domem hadicí přímo do dutiny ve stropě nebo na volnou plochu. Nenadělá se nepořádek ani hluk.

Neváhejte

Vyplňte nezávazný poptávkový formulář a během několika dnů očekávejte technicko-odborného poradce. Projde s vámi dům, zdarma zhodnotí stav izolace a navrhne optimální řešení. Samotnou realizaci můžete očekávat do 14dnů. Systém MAGMARELAX® vám snadno a levně vyřeší rostoucí výdaje za topení. Kromě zvýšeného komfortu bydlení zlepšíte protipožární vlastnosti domu.

Více na www.mojeizolace.cz nebo na telefonu 800 100 533.