Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akce Isover50 zná dalších pět výherců kamionu izolace zdarma

Odborná porota vybrala a ocenila dalších pět staveb, které jejich majitelé zaregistrovali do akce Isover50. Výherci získají od společnosti Isover kamion tepelné izolace zdarma. Oceněnými v druhém kole akce jsou: novostavba pasivního rodinného domu Hošťálková, pasivní podkrovní dům Pozořice, EKORD rodinný dům Kyje, rodinný dům Královi a rodinný dům Chrudim.

Akci Isover50 vyhlásila letos v únoru divize Isover společnosti Saint-Gobain u příležitosti 50. výročí působení na českém trhu.

Již deset kamionů tepelné, zvukové a protipožární izolace Isover zdarma, z celkem až padesáti, zná jméno svého výherce a směřuje k vítězným stavbám. Všichni zaregistrovaní účastníci, kteří se do akce zapojí, mají nárok na slevu na zakoupení jimi vybraných izolačních materiálů a další výhody, jako například technické poradenství zdarma. Akcí Isover50 chce firma podporovat energeticky úsporné domy.

„Do akce Isover50 jsem se přihlásil, protože jsem to cítil jako příležitost, jak v případě výhry částečně pokrýt stavební náklady na zateplení domu,“ uvedl výherce pan Martin Dymáček. Jiné důvody vedly pana Viktora Pilčíka, dalšího z výherců 2. kola akce Isover50: „Do akce Isover50 jsem se přihlásil také kvůli technickému poradenství. Určitě ho využijeme minimálně u vodorovné izolace soklu, se kterou nemáme zkušenosti.“ O to větším překvapení pak bylo, když se jeho domek objevil mezi výherci. „Začátek stavby se nevyvedl tak, jak jsme si představovali. Proto po dvou bezesných nocích byla radost o to větší. Takže dárek byl i výborně načasovaný,“ dodává pan Pilčík.

Stavby jsou vybírány odbornou porotou na základě několika kritérií, mezi které patří: architektonické řešení, stavebně-technické řešení, kvalita vnitřního prostředí a energetická náročnosti. Převzetí výhry bude realizováno vždy po dohodě s majiteli domků. Nejzazší termín pro její převzetí je 15. listopadu 2016.

Registrace domů do 3. kola akce Isover50 probíhá do 30. června 2016. Přihlášení do akce Isover50 je velice jednoduché. Pro registraci stačí vyplnit registrační formulář se základním popisem domu, dodat kopii energetického štítku, fotky ze stavby či vizualizaci. „Splnění podmínek registrace díky pomoci ze strany operátorky akce Isover50 bylo celkem snadné a bez problému. Vše jasné a srozumitelné,“ dodává jeden z výherců kamionu izolace zdarma Roman Klouček.

Vítězné domy 2. kola akce Isover50

Rodinný dům Chrudim
Rodinný dům Chrudim
Rodinný dům Královi
Rodinný dům Královi

Pasivní podkrovní rodinný dům Pozořice
Pasivní podkrovní rodinný dům Pozořice
EKORD rodinný dům Kyje
EKORD rodinný dům Kyje

Novostavba pasivního rodinného domu Hošťálková
Novostavba pasivního rodinného domu Hošťálková

Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize ISOVER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize ISOVER

ISOVER nabízí nejširší sortiment tepelných, zvukových a protipožárních izolací v té nejvyšší kvalitě na českém trhu: produkty z čedičové i skelné vlny, expandovaného polystyrenu a doplňky pro systémová izolační řešení.