Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akce Isover50 zná prvních pět výherců kamionu izolace zdarma

Rodinný dům Svítkov, rodinný dům Klecany, Dům u potoka Nová Ves, rodinný dům Mnichovice u Říčan a rodinný dům Královi Horní Roveň. To je prvních pět vítězných staveb akce Isover50, kterou u příležitosti 50. výročí působení na českém trhu vyhlásila letos v únoru divize Isover společnosti Saint-Gobain.


Odbornou porotou vybraní vítězové získají kamion izolačních materiálů zdarma. Těch Isover letos plánuje rozdat až 50. Všichni účastníci, kteří se do akce zapojí, pak mají nárok na slevu při zakoupení jimi vybraných izolačních materiálů a další výhody. Akcí Isover50 chce firma podporovat energeticky úsporné domy.

V prvním kole bylo vybráno pět vítězů z dvaceti hodnocených domů, a to na základě architektonického řešení, stavebně technického řešení, kvality vnitřního prostředí a energetické náročnosti. Převzetí výhry bude realizováno vždy po dohodě s majiteli domků. Konečný termín pro její převzetí je 15. listopadu 2016.

Vítězné domy z 1. kola:

RD Svítkov

RD Svítkov
 

RD Klecany

RD Klecany
 

RD Mnichovice u Říčan

RD Mnichovice u Říčan
RD Mnichovice u Říčan

Dům u potoka, Nová Ves

Dům u potoka, Nová Ves
Dům u potoka, Nová Ves

RD Královi Horní Roveň

RD Královi Horní Roveň

Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize ISOVER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize ISOVER

ISOVER nabízí nejširší sortiment tepelných, zvukových a protipožárních izolací v té nejvyšší kvalitě na českém trhu: produkty z čedičové i skelné vlny, expandovaného polystyrenu a doplňky pro systémová izolační řešení.