Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KM BETA – kompletní řešení střechy od jediného dodavatele

Tradici, širokou nabídku, bohatý sortiment doplňků a hlavně kvalitu osvědčenou bezpočtem realizací doma i v zahraničí – to vše zaručuje společnost KM Beta a.s., jeden z největších výrobců betonové krytiny v ČR.

Střešní krytina


Od doby svého vzniku – v r. 1996, se společnost KM Beta stala jedním z největších výrobců betonové krytiny v ČR. Společnost dodává na trh krytinu s dvojitou povrchovou úpravou akrylátovým nástřikem. Výjimečnost a trvanlivost této úpravy spočívá v tom, že první nástřik je nanesen na krytinu ve chvíli, kdy je směs betonu čerstvá a tak se barva vpije do hloubky povrchu. Po vytvrzení krytiny ve speciálních komorách se krytina nastříká podruhé a tak je zaručena barevná stálost krytiny a její lepší odolnost proti atmosférickým vlivům. Krytina je dodávána na trh ve dvou základních tvarech – BETA a HODONKA a v povrchové úpravě ELEGANT (mat) a BRILIANT (lesk). Základní barevná škála jsou cihlově červená, višňově červená, hnědá, černá, vyrábí se ale i např. šedá či modrá nebo zelená. Společnost KM Beta a.s. navíc dodává i celou škálu doplňujících prvků, které tvoří ucelený střešní systém KM Beta a řeší tak střešní plášť jako celek. Jsou to např. prostupy střech pro odvětrání či antény, nášlapy ulehčující pohyb po střeše, výlezová okna, hydroizolační folie, protisněhové zábrany apod.

Cihlová
Cihlová
Višňová
Višňová

Bohatý sortiment tašek

Kromě základních tašek najdete v nabídce také půlené a okrajové tašky, hřebenáče klasické i ve tvarech X, Y, T a dále koncové hřebenáče klasické nebo ozdobné (motiv „vítr“ nebo „lev“). K ukončení detailu hřebene a štítových hran slouží hřebenová ucpávka, která se prodává v klasické hladké variantě nebo velmi oblíbená, ozdobná (motiv „slunce“ nebo „hrozen“). V rámci střešního systému KM Beta pořídíte také střešní tašky pro řešení konkrétních střešních detailů a prostupů, jako je například taška pultová, lomená, úžlabní, nášlapná, prostupová, kolektorová nebo hromosvodová.

Taška anténní
Taška anténní
Taška protisněhová
Taška protisněhová
Taška větrací
Taška větrací

Široká nabídka střešních doplňků, betonových i plastových

KM Beta je na českém trhu jediným výrobcem, který nabízí jak plastovou, tak i betonovou variantu pro odvětrací a anténní tašku. Lze je tak koupit nejen v obvyklém plastovém provedení, ale také jako betonový prvek. Betonové prvky vynikají oproti plastovým podstatně delší životností, srovnatelnou se základní krytinou (až 100 let). Další výhodou je fakt, že betonový doplněk je barevně zcela jednotný se střešní krytinou a oproti plastovému navíc i levnější.

Ozdobné prvky upoutají pozornost a zkrášlí střechu

Pro ozdobení a zvýraznění střechy s krytinou KM Beta jsou určeny speciální okrasné prvky KM Beta. KM Beta v současné době nabízí již tři typy hřebenových okrasných prvků. Kromě kohouta, je to ještě pár zamilovaných hrdliček a elegantní věžička. Všechny tři prvky si lze pořídit v jednom z pěti atraktivních barevných provedeních – v cihlové, višňové, hnědé, černé a v šedé.

Kvalita na prvním místě

Předpokladem dlouhé životnosti a vysoké spolehlivosti střešního pláště je nejen kvalitní střešní krytina, ale i perfektní provedení detailů. Specifikem současné doby je umisťování stále většího množství zařizovacích předmětů na střešní plochy. Jedná se především o satelity, bezdrátové internetové připojení, antény, kamerové systémy nebo světelné reklamy. Ty však vyžadují propojení silových nebo datových kabelů přes střešní plášť. KM Beta a.s., největší český výrobce betonové střešní krytiny, ale i zdicích systémů a maltových a omítkových směsí, vychází vstříc požadavkům zákazníků a představuje novinku, tašku kabelových prostupů, určenou pro profesionální, spolehlivé a bezpečné vedení kabelů skrz střešní plášť.

Přehled všech výrobků KM BETA na www.kmbeta.cz nebo na infolince 800 150 200.

Výhodné ceny na e-shopu shop.kmbeta.cz

 
 
Reklama