Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Satjam přichází s další unikátní akcí!

Společnost Satjam s.r.o. patří na našem trhu mezi největší výrobce plechových střešních krytin již dlouhodobě. Kvalitu všech jejích výrobků dokazují mnohé certifikáty a ocenění, kterými produkty se značkou Satjam disponují. Jako stabilní a spolehlivý výrobce těchto krytin si Satjam může dovolit pro své zákazníky připravovat akce, které jsou na našem trhu opravdu ojedinělé. Nejedná se o žádné malé slevy, které byste v konečném součtu vlastně ani neregistrovali. Satjam nyní nabízí k vybraným střešním krytinám produkt zcela zdarma.

Sami si zvolíte, jaký produkt zdarma budete chtít

Společnost Satjam s.r.o. vám dokonce dává na výběr, jaký produkt z jejich nabídky si zvolíte. Možnosti jsou celkem tři. Ke střešním krytinám si můžete vybrat střešní okno Aura, difúzní folie Satjamfol 135 nebo žlaby Satjam Niagara. Všechny tři produkty jsou ověřené a spolehlivé prvky ve střešním systému. Ani jeden z těchto tří produktů rozhodně není zanedbatelnou položkou a dokáže ušetřit i několik tisíc. Záleží pouze na vás, který z doplňků vám bude nejvíce vyhovovat. Akce se vztahuje na střešní krytiny SATJAM Roof, SATJAM Grande, SATJAM Rapid, SATJAM Bond a SATJAM Arad Premium.

Kvalita a komplexnost jsou základem společnosti Satjam

Společnost Satjam s.r.o. si zakládá na vysoké kvalitě a komplexnosti všech výrobků, kterými disponuje. Vše začíná u vysoké kvality vstupního materiálu, pokračuje moderními technologiemi při výrobě, odolnou povrchovou úpravou a končí profesionálním jednáním s každým zákazníkem. Sortiment výrobků Satjam se také vyznačuje velkou komplexností. V nabídce totiž nenajdete pouze plechové střešní krytiny, ale veškeré komponenty a doplňky, které jsou na střechu třeba. Najdete zde i kvalitní okapový systém, difúzní folie, sněhové zábrany, kotvící prvky, klempířské prvky, střešní okna nebo bezpečnostní prvky. Vše ve vysoké kvalitě a s dlouhotrvající zárukou, která je pro výrobky Satjam charakteristická.

 

Detailní informace o akci a kompletní sortiment naleznete na www.satjam.cz.


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.