Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Česká premiéra speciální edice rolet Star Wars

Do vesmíru Hvězdných válek se zapsala další kapitola – „Star Wars: Síla se probouzí“ s premiérou v ČR v noci z 16. na 17. prosince. Díky němu se dosavadní spolupráce mezi studiem Disney a skupinou VELUX, největším světovým výrobcem střešních oken a příslušenství, posouvá do zcela nové galaxie.

Kolekce „Star Wars & VELUX Galactic Night“ nabízí čtyři zcela zatemňující „galaktické“ rolety, navržené speciálně pro dětské pokoje. Nové rolety podporují odpočinek a tvořivost dětí. Tedy zásadní faktory nejen pro růst budoucí generace, ale současně i pro navrhování produktů VELUX pro dětské pokoje.

Skupina VELUX byla založena v roce 1941 s cílem vnést do moderních domovů světlo a čerstvý vzduch. Po 74 letech fungování a milionech vyrobených střešních oken má dnes společnost vedoucí postavení na trhu. Stále chce vytvářet z domácností prostory, jež budou vyhovovat individuálním potřebám ohledně zajištění denního světla v každé místnosti domu či bytu. To se týká i dětských pokojů, které se v současné době spíše než ložnicemi stávají místem pro trávení volného času. Proto by rodiče měli věnovat větší pozornost jejich vybavení, jak z hlediska funkčnosti, tak i kreativity.

Zájem VELUX o dětské pokoje – a zajištění denního světla v nich – vedl v roce 2014 k úspěšné spolupráci se studiem Disney. Na výrobcích VELUX se začaly objevovat nejoblíbenější postavičky z Disneyových animovaných filmů. Nyní se portfolio rolet pro dětské pokoje rozšiřuje o motivy filmové ságy Star Wars. Kolekce „Star Wars & VELUX Galactic Night“ se inspirovala filmem „Star Wars: Síla se probouzí“ a obsahuje čtyři zcela nové motivy vytvořené exkluzivně skupinou VELUX v těsné spolupráci se společností Disney.

Návrh na zakázku

Skupina VELUX je lídrem na trhu, proto ke každému produktu přistupuje s inovátorským přístupem a na trhu určuje trendy. To se týká nejen kvality, ale i funkčnosti. Řada vědeckých studií poukazuje na to, že spánek je zásadním faktorem pro zdraví, proto roste poptávka po zcela zatemňujících roletách, které by vyhovovaly vkusu různých generací. Skupina VELUX proto představuje kolekci „Star Wars & VELUX Galactic Night“, která reaguje na to, co „hýbe“ světem dětí, a spojuje společnost s jedním z nejúžasnějších filmových světů – s Hvězdnými válkami.

„Když se ve skupině VELUX pustíme do designérské spolupráce, snažíme se posouvat hranice na trhu a poskytovat spotřebitelům ideální řešení pro celou domácnost. Obrovská popularita filmů Star Wars pro nás představuje ideální příležitost ke spolupráci na vývoji nových produktů cílených na děti. Jsou ideální pro rodiny, kde jsou děti již dost staré na to, aby mohly rozhodovat o podobě vlastního pokoje, a přitom rodiče nemuseli slevovat z funkčnosti a kvality, které očekávají. Kolekcí ‚Star Wars & VELUX Galactic Night‘ chceme děti inspirovat ke hrám ve dne a v noci zaručit úplné zatemnění oken, které je zásadní pro kvalitní spánek,“ říká Kent Holm, viceprezident divize globálního řízení produktů skupiny VELUX.

Kolekce „Star Wars & VELUX Galactic Night“ přináší dětem i jejich rodičům něco navíc, protože celý vesmír Hvězdných válek má oddané fanoušky napříč všemi věkovými kategoriemi.

Rolety kolekce Star Wars & VELUX Galaktická noc
Rolety kolekce Star Wars & VELUX Galaktická noc

Rolety kolekce Star Wars & VELUX Galaktická noc

Kolekce z jiné galaxie pro moderní dětský pokoj

Děj filmů Star Wars se sice odehrává kdesi ve vzdálené galaxii, kolekce „Star Wars & VELUX Galactic Night“ je však navržena pro konkrétní, moderní dětské pokoje a myslí na individualitu dětí.

Kolekci tvoří čtyři grafické motivy na téma Star Wars: dva zobrazují klasické postavy a světy – Dartha Vadera a Hvězdu smrti, další dva motivy jsou inspirovány aktuálním filmem Síla se probouzí – je to Kylo Ren a Roboti. Každý motiv zobrazuje postavy formou „plakátu“ o velikosti celého střešního okna. Ať už jste hrdina, nebo příznivec temné strany Síly, plně zatemňující rolety vám umožní bezezbytku kontrolovat množství světla, které do místnosti ve dne či v noci vpustíte.

Kolekce navíc nabízí dokonale jednoduché řešení se snadnou instalací díky technologii VELUX Pick&Click!™, díky které zvládne každý snadno a rychle namontovat roletu svépomocí.

Rolety z kolekce Star Wars & VELUX Galaktická noc je možné objednávat od prosince 2015 na webové stránce www.veluxeshop.cz.

Rolety kolekce Star Wars & VELUX Galaktická noc
Rolety kolekce Star Wars & VELUX Galaktická noc

Rolety kolekce Star Wars & VELUX Galaktická noc
 
 
Reklama