Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sleva 50 % na software pro účastníky seminářů DEKSOFT

Na Seminářích DEKSOFT Vás proškolíme na všechny naše programy. Účastníci získávají 50% slevu na náš software. Všech 6 našich výpočtových programů získáte za bezkonkurenčních 2250 Kč, DEKPARTNEŘI dokonce jen za 1500 Kč.

Zveme Vám na Semináře DEKSOFT. Dozvíte se aktuální informace v Energetice a Stavební fyzice (novinky, legislativa, normy, chyby v PENB atd.). Proškolíme Vás na všechny naše programy.

Účastníci seminářů získávají 50% slevu na náš software. Všech 6 našich výpočtových programů pak můžete získat za bezkonkurenčních 2250 Kč, DEKPARTNEŘI dokonce jen za 1500 Kč. Za obdobný balíček programů dáte u konkurence desetitisíce korun.

Všechny naše programy jsou mezi sebou provázané, umožňují komplexní stavebně fyzikální a energetické posouzení Vašich projektů. Nabízíme rozsáhlou technickou podporu a další doplňkové služby (např. zakázkový systém).

Semináře DEKSOFT, Energetika a Stavební fyzika

Těšíme se na setkání
Tým DEKSOFT

DEKPROJEKT s.r.o.
Tiskařská 10/257, Budova TTC
108 00 Praha 10 - Malešice

DEKPROJEKT s.r.o.
logo DEKPROJEKT s.r.o.

Provádíme specializované projekty stavebních konstrukcí, expertní a znalecké posudky staveb, návrhy konstrukcí z pohledu stavební fyziky, energetické výpočty, akreditovaná měření a diagnostiku staveb, certifikaci staveb BREEAM a LEED, rozpočty.

 
 
Reklama