Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Recept na čisté spáry má jméno Ceresit RE-NEW

Se spárami, které jsou často znečištěné, zašlé, popraskané, nebo se na nich usazuje plíseň, se můžete setkat všude, kde je nějaké obložení a kde se vyskytují silikonové spáry. Receptem na to, aby byly opět zářivě bílé, je nový obnovovač spár Ceresit RE-NEW.


Ceresit RE-NEW navrátí čistotu každé spáře i celému obložení, překryje dokonce i prasklinu nebo nerovnost. Obnovovač funguje na bázi vody a je určen k přímému použití na překrytí silikonových tmelů. Má vynikající přilnavost k původnímu podkladu, a proto není třeba původní silikon odstraňovat. Je vhodný na svislé i vodorovné spáry, na všechny druhy silikonů – dokonce i na barevné a tmavé silikony – a je 100% voděodolný!

Ceresit Re-New je systémem trojité ochrany, která zajistí dlouhodobou odolnost proti plísním. Povrch vytvrzeného produktu je chráněn proti zachycení spor plísní, růstu plísní a tvorbě plísňových spor. Aplikace obnovovače je navíc velmi jednoduchá a zvládne ji každý, nanáší se pouhým tahem, třeba jako při použití zvýrazňovače. Schne při pokojové teplotě na elastickou, dlouhotrvající silikonovou vrstvu s dlouhou životností.

Výhodou je, že je šetrný k prostředí, bez výparů a rozpouštědel a bez zápachu. Dokud není tento silikonový tmel úplně zaschlý, dá se jednoduše smýt vodou, což umožňuje i případné opravy.

 



 
 
Reklama