Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pattex: Jedna značka pro všechna řešení

Značka Pattex nyní nabízí řešení pro většinu problémů, které nastávají v domech a bytech. Ať řešíte zateplení domu, rekonstrukci kuchyně, nebo údržbu dřevěné podlahy či lepení zrcadla v koupelně, praskliny ve zdi, nebo jen rozbitou vázu či rozlepenou podrážku boty, na všechny tyto problémy má Pattex nyní řešení. Stačí si jen vybrat z rostoucího portfolia značky. Pattex představuje novinky pro zateplení domu, rychlou opravu spár v koupelně nebo montáž s lepidlem s extrémní lepicí silou.

Novinky Pattex pro domácnost i pro stavbu

Popraskaná zeď, zatékající spáry za vanou, uvolněný schod, průduchy okolo dveří a oken, prasklá dlaždička, rozbitá soška, koupelna bez zrcadla, opravy v kuchyni, žralok na botě, zateplení části stěny domu, to jsou situace, které jste nuceni v průběhu roku řešit. Na první pohled by se mohlo zdát, že tento seznam jsou jen náhodně poskládaná slova, která spolu nemají nic společného. Nenechte se mýlit, všechny tyto problémy mají společné řešení, kterým je značka Pattex. V tomto roce Pattex rozšířil své řady o další skupiny produktů, které vám pomohou vyřešit téměř každý problém v domácnosti. Vybrali jsme několik nejzajímavějších novinek, s kterými vás seznámíme.

Speciální tmel Pattex Štukový Akryl

Pattex Štukový Akryl

S prasklinami v hrubé omítce se můžete setkat velice často. Vlivem zrání stavby nebo klimatických změn dochází k pnutí a v omítce vznikají praskliny. Snadným řešením je použití speciálního tmelu, který nanesete do spáry. S klasickými tmely je ovšem spára oproti okolní ploše příliš hladká a oprava je viditelná a nevzhledná. Proto Pattex přichází s novinkou Pattex Štukový Akryl, který vytváří povrch s hrubou strukturou a tak snadno splyne s podkladem. Po přetření je oprava neviditelná. Akryl zůstává elastický a eliminuje tak dilataci stěn. Hrubý povrch je trendem také u designových omítek v interiéru. Proto i zde oceníte strukturu Pattex Štukového Akrylu.

Zakoupíte ve stavebních potřebách a hobby marketech. Doporučená MOC je 99 Kč za 280 ml.

Pattex Rychleschnoucí Sanitární Silikon

Pattex Rychleschnoucí Sanitární Silikon

Potřebujete vyměnit silikon za vanou nebo okolo sprchového koutu a nechce se vám čekat 24 hodin, než se budete moci osprchovat? Pattex přináší zajímavý tip. Novinka Pattex Rychleschnoucí Sanitární Silikon schne extrémně rychle, a proto není potřeba čekat celý den. Sprchovat se můžete již po pouhých dvou hodinách po aplikaci. Tím urychluje práci a zajišťuje pohodlí pro vás. Navíc působí proti plísním, a proto spáry s ním vydrží dlouhou dobu zářivě bílé.

Zakoupíte ve stavebních potřebách a hobby marketech. Doporučená MOC je 139 Kč za 280 ml.

 

Pattex Lepidlo na Polystyren pro kutily i profesionály

Pattex Lepidlo na Polystyren

Zima je za dveřmi, a proto je vhodné myslet na to, jak udržet teplo doma. Zateplení menších ploch, nebo jen části stěny, či přístěnku nebo garáže nemusíte svěřovat odborné firmě. Šikovnější kutil si s ním dokáže poradit sám s pomocí novinky Pattex Lepidlo na Polystyren. Velmi snadno a rychle se nanáší a spolehlivě lepí polystyren, ale také další materiály jako sádrokarton, korek a podobně. Vyznačuje se vynikajícími tepelně izolačními vlastnostmi, stejně jako odolností proti vlhkosti. Pistolové lepidlo Pattex na Polystyren nelepí jen polystyren, je ideální pro plošné lepení desek z různých materiálů. Díky pistoli, kterou se snadno dávkuje, je lepení velmi rychlé.

Pattex Lepidlo na Polystyren zakoupíte ve stavebních potřebách a hobby marketech. Doporučená MOC je 179 Kč za 750 ml.

Montážní lepidlo Pattex ONE FOR ALL nemusíte fixovat

Pattex ONE FOR ALL

V každé domácnosti se najde řada oprav. Proto značka Pattex koncentrovala obrovskou lepicí sílu do jedné kartuše montážního lepidla Pattex ONE FOR ALL. Je to až neuvěřitelné, co tento silák dokáže. Vyznačuje se extrémně velkou počáteční pevností, dokáže unést až 350 kg/m2. Díky této schopnosti se stalo toto montážní lepidlo jedničkou a nejsilnějším lepidlem značky Pattex. Vysokou počáteční pevnost oceníte zejména v případě, že lepíte materiál na svislý povrch nebo dokonce na strop. Pattex ONE FOR ALL dokáže udržet i těžší desky jako obklad kuchyňské linky bez předchozí fixace. Díky tomuto silákovi desky ze stěny nesklouzávají a instalace je tak mnohem rychlejší a pohodlnější.

S Pattexem ONE FOR ALL snadno přilepíte velké zrcadlo na stěnu, nebo desky jako obložení kuchyňské linky, opravíte s ním schody, přilepíte pracovní desku nebo parapet, opravíte s ním vyviklaný práh nebo připevníte přechodovou lištu. Můžete s ním lepit v interiéru, stejně jako v exteriéru, dokonce mu nevadí ani vlhké prostředí. Pattex ONE FOR ALL představuje koncentrovanou sílu v kartuši.

Zakoupíte ve stavebních potřebách a hobby marketech. Doporučená MOC je 199 Kč za 440 ml.

Popište problém a značka Pattex najde řešení. Stačí si jen vybrat správného pomocníka.

První část: Srovnání aplikace tří montážních lepidel na svislou desku - Pattex ONE FOR ALL třetí v pořadí.
Druhá část: Demonstrace pevnosti montážního lepidla Pattex ONE FOR ALL na blocích ztraceného bednění.



Ukázka aplikace montážního lepidla Pattex ALL FOR ONE
Ukázka aplikace montážního lepidla Pattex ONE FOR ALL
Prezentace novinky ONE FOR ALL
Ukázka aplikace nejmenovaného montážního lepidla standardní kvality
Prezentace novinek stavební chemie Pattex a montážního lepidla ONE FOR ALL
Prezentace novinek stavební chemie Pattex a montážního lepidla ONE FOR ALL

 
 
Reklama