Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

XII ročník konference Regenerace bytového fondu a veřejných budov

XII. ročník konference Regenerace bytového fondu a veřejných budov se koná v době, která si žádá mnohá zásadní řešení a to jak v oblasti společenské, tak technické.

V oblasti technické je povzbuzující, že vývoj má daný směr a že požadavky na užitné vlastnosti a kvalitu jak nových tak regenerovaných objektů mají vzestupný charakter. Na tento trend musí reagovat jak výrobci stavebních materiálů, tak projektanti, bez jejichž invence a znalostí nemohou vzniknout díla, která budou splňovat požadavky jak legislativní, tak užitné i estetické. K seznámení se s novými trendy a to jak v oblasti závazných předpisů, dotačních titulů, tak i požadavků na užitné vlastnosti je určen XII. ročník konference, který se již tradičně bude konat v kongresovém centru ALDIS v Hradci Králové.

Program konference.pdf reaguje na podněty jak státní správy, tak výrobců, projektantů i realizátorů staveb. Pro vlastníky objektů a investory bude opět zřízeno v průběhu konference poradenské středisko, kde budou moci konzultovat své záměry a řešení s příslušnými specialisty.

 
 
Reklama