Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Udělejte marketing na cílovou skupinu společenství vlastníků SVJ ve správný čas

Jestli pro Vaší společnost je koncovým zákazníkem společenství vlastníků SVJ, máte skvělou příležitost využít jejich zvýšený zájem o informace kvůli nově otevřenému programu Nová zelená úsporám od dubna 2015.

Právě teď je hledají. Zhodnoťte proto jejich motivaci sehnat ty správné informace a ukažte jim je. Buďte rychlejší než Vaše konkurence! Pro vysoký zájem ze stran firem naše redakce musela navýšit počet stran a právě Vy máte možnost získat za „nejefektivnější“ cenu marketing na bytové domy. Společně výborům SVJ poskytneme co nejvíce užitečného.

Proč využít právě Rádce?

Praktický rádce pro SVJ v tištěné formě oslovuje nejvíce výborů společenství vlastníků v ČR a poskytuje jim souhrnné informace v podobě článků, rad, zkušeností, výsledků a referencí. Jako jediní Vám písemně garantujeme oslovení minimálně 25 500 výborů SVJ a to přímo doručením do schránky SVJ!

Komunikujeme pravidelně s představiteli bytových domů (SVJ) uceleným tištěným Rádcem v největším množství v ČR!

A to hned 3x ročně v rozhodujících období, v kterých výbor SVJ provádí schůze a rozhodnutí pro chystané akce v domě, a to přímo do schránek SVJ. Žádné PR články, ale jasné rady, tipy, zkušenosti, výsledky, nové technolgie, úspory, to Vaše zákazníky zajímá. Garantujeme oslovení min. 25 500 společenství vlastníků jednotek, a to soupisem svazků vydaným Českou poštou, která provádí adresní distribuci.

Využijte sílu garantovaně oslovit 25 500 výborů SVJ po celé ČR v tištěné formě Praktickým rádcem pro SVJ

 
 
Reklama