Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Centrum bytových proměn – slavnostní otevření nového bytového studia

V úterý 10. září 2013 byla oficiálně zahájena činnost Centra bytových proměn, představující nové standardy v komfortním bydlení. Alianční uskupení vybraných firem, pod garancí renomovaného správce bytového fondu SBD Praha v nově otevřeném bytovém studiu v Praze-Satalicích, ul. K Nádraží 19 na jednom místě nabízí ucelenou nabídku produktů a služeb určených uživatelům bytů. Centrum bytových proměn dokáže rychle a kvalitně pomoci při uspokojování potřeb v rámci bydlení, bytových rekonstrukcí a interiérových proměn nejen členů a klientů SBD Praha.

Unikátní na tomto projektu je, že se do popředí zájmu dostává myšlenka zdravého a komfortního bydlení. Nové standardy v komfortním bydlení totiž odborníci z Centra bytových proměn navrhují ve čtyřech základních skupinách. Nezbytně nutné úpravy z důvodu funkce, jako např. změna dispozice bytu v důsledku funkčního omezení prostoru či nutná rekonstrukce bytového jádra a koupelny. Změny směřující k zlepšení komfortu a kvality vnitřního prostředí, například vzduchotechnika zajištující optimální hygienu vnitřního prostředí, izolace eliminující hluk z okolních prostor nebo zabezpečení domácnosti, atp. Opatření směřující k úspoře energie či snížení nákladu na provoz domácnosti jako je zateplení, výměna oken, změna zdroje tepla, zasklení lodžie či inteligentní řízení domácnosti, aj. Estetické a ergonomické úpravy, jako je změna designu interiéru pomocí atypického nábytku, dveří s vhodným dekorem a kováním či ergonomického sedacího nábytku.

Slavnostního otevření se zúčastnil koordinátor aliance Ing. Marek Kindl z projekčního atelieru ARCH & Interier, autor konceptu spojení nejvýznamnějších, v Česku působících výrobců a dodavatelů napříč segmentem sortimentu a služeb pro bytové rekonstrukce a interiérový design pod hlavičkou Centra bytových proměn. Nikdy dříve se tolik firem nedomluvilo na tak úzké a ucelené spolupráci a nikdy dřív to nebylo tak významné jak pro zúčastněné společnosti samotné, tak i pro architekty, projektanty a další odborníky a zejména laickou veřejnost, které je tento projekt určen především.

Specialisté Centra bytových proměn jsou vybraní odborníci, úzce profilovaní na daný obor své činnosti a rozhodně patřící mezi špičku na českém trhu. Jedná se o odborníky, kteří mají za sebou realizační týmy, a díky tomu jsou schopní zvládnout i větší objemy zakázek. Zadáním poptávky vybraným profesionálům k Vám přijdou zároveň výrobci a dodavatelé – partneři Centra bytových proměn.

Za stranu garanta obchodní aliance se zúčastnil předseda SBD Praha, Mgr. Martin Kroh. SBD Praha chce tímto krokem pozitivně rozvíjet dlouhodobou tradici stabilního a silného partnera v oblasti správy bytových domů a také se přiblížit novým potřebám v oblasti facility managementu. Spuštění nového produktu pro domácnosti v podobě Centra bytových proměn bezpochyby je tou správnou cestou k doplnění portfolia služeb komplexního správce bytových domů.

Nejvýznamnějšími partnery a spolutvůrci Centra bytových proměn jsou obchodní společnosti Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., divize Rigips jako přední dodavatel sádrokartonových a sádrovláknitých systémů jakožto i metody suché výstavby, Ptáček – velkoobchod, a.s., specialista na vytváření nejen pohodových koupelen, partnerem pro financování bytových proměn je Modrá pyramida.

Jedním ze základních pilířů této aliance je služba bytového architekta, která je součástí nabídky dlouhodobého partnera SBD Praha uskupení ARCH & Interier.

Významným doplňkem Centra bytových proměn je zapojení SBD Praha a jeho zavedené služby Profikutila, jejímž prostřednictvím jsou pro uživatele bytových jednotek realizovány veškeré řemeslné práce (např. zednické, zámečnické, instalatérské, truhlářské, malířské a lakýrnické nebo drobné montážní práce).

V rámci prostor bytového studia SBD Praha v Praze-Satalicích je možné zhlédnout systémová řešení a dodávky všech aliančních partnerů nabízených a dodávaných na klíč jakožto nových standardů v komfortním bydlení. Nejtypičtější zakázkou je rekonstrukce či částečná modernizace panelákového bytu a jeho interiéru.

Pro více informací, prosím, kontaktujte:
Ing. Marek Kindl, tel.: +420 604 137 821, e-mail: info@bytovepromeny.cz
Mgr. Martin Kroh, tel.: +420 227 229 151, email: kroh@sbdpraha.cz
Další informace naleznete na www.bytovepromeny.cz

 
 
Reklama