Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

S tvarovkami RONDE BLOCK budete originální

Jedná se o originální stavební prvky, které zaujmou svým oválným tvarem, atypickým oproti stávajícím „klasickým“ tvarovkám.

Tvarovky RONDE BLOCK jsou mrazuvzdorné a jsou opatřeny ochranným systémem Protect System IN
Tvarovky RONDE BLOCK jsou mrazuvzdorné a jsou opatřeny ochranným systémem Protect System IN

Společnost PRESBETON vyrábí tvarovky RONDE BLOCK ve dvou barevných provedeních a v hladké povrchové úpravě. Pro vlastní stavbu jsou k dispozici průběžné celé a ukončující poloviční tvarovky a několik typů zákrytových desek k zakončení stavby.

Zdění z těchto tvárnic se provádí na vazbu klasicky lepením s minimální spárou na mrazuvzdorné lepidlo nebo další možností je suché propojení jednotlivých tvárnic pomocí betonových spojovacích kroužků, tj. bez lepidla. Jedná se o inovativní způsob výstavby, který šetří čas i peníze.

Díky tvarovému řešení, designu, přesnosti tvárnic a způsobu kontaktního spojování se neprovádí dodatečné spárování ani žádné jiné kroky pro dosažení finálního vzhledu zdiva. Vzhledem k svému tvaru lze tvořit jak rovné, tak vlnité a zaoblené stěny a vytvářet různá zákoutí k praktickému využití, přičemž primárně je tato tvarovka určena pro výstavbu zídek a plotů.

Tvarovky jsou mrazuvzdorné a jsou opatřeny ochranným systémem Protect System IN.


PRESBETON Nova, s.r.o.
logo PRESBETON Nova, s.r.o.

Přední výrobce betonového zboží v České republice - využití jak v soukromém sektoru (okolí rodinných domů, terasy, zahrady aj.), tak i ve veřejném (parky, náměstí, chodníky, cyklostezky, parkoviště aj.). Venkovní dlažba - zámková a skladebná dlažba, plošná ...

 
 
Reklama