Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Parketové a vnitřní laky zn. SOKRATES®

Pro povrchovou úpravu dřevěných podkladů v interiéru vyvinula firma Building Plast s.r.o. velmi kvalitní laky určené k použití na pochozí plochy a laky na nábytek a pohledové plochy.

Všechny laky jsou vybaveny UV filtry, které zabraňují barevným změnám dřeva vlivem slunečního světla. Parketové laky splňují požadavky protiskluznosti v režimu dynamického a statického zatížení za sucha i za mokra a lze je používat nejen na běžné podlahové plochy v bytových prostorách, ale i v pobytových, jako jsou spojovací chodby, schodiště, sportovní areály a podobně. Do této skupin laků patří Základní parketový lak a vrchní laky na bázi akrylpolyuretanu MOVIpur brilant a MOVIpur OSB v provedení od vysokého lesku do ultramatu a 100 % polyuretan TANGO plus a TANGO sport. Laky se vyznačují příjemným sametovým povrchem, extrémní odolností na oděr, vysokou pružností s možností použití i na korek, dokonalým povrchem s odolností na bytové chemikálie. Řada MOVIpur splňuje požadavky na hračky pro děti do 3 let a TANGO dětské hračky pro děti starší 3 let. Aplikují se velmi snadno štětcem, válečkem, nebo stříkáním. Laky lze podle požadavku zákazníka běžně tónovat do požadovaných odstínů, s možností odstínů lazur. Lak MOVIpur OSB je parketový lak s promotory adheze, určený především na podlahové OSB desky. Splňuje všechny požadavky pro podlahové pochozí laky a požadavky dětských hraček.

AQUAFIN plus je především hobby lak, určený na nábytek a pohledové plochy pro aplikaci štětcem, nebo stříkáním. Lak je oblíbený pro snadnou aplikaci se získáním příjemného a líbivého povrchu bez známek tahů štětcem. Oba laky jsou barevně tónovatelné i do odstínů lazur. Použití pro děti do 3 let. Má odolnosti na bytové chemikálie.

AQUAFIN stone je speciální lak určený pro exteriéry s použitím na kamenné povrchy, nebo vhodné dřevo. Dřevo je nutné před aplikací laku ošetřit biocidním přípravkem Lignofix E profi – dřevokazné houby. Lak odolává povětrnostním vlivům, vytváří příjemně hladké a líbivé povrchy. Lak lze také použít na minerální podklady, podezdívky plotů, tašky a podobně. Bližší informace získáte na webových stránkách SOKRATES.





BUILDING PLAST spol. s r.o.
logo BUILDING PLAST spol. s r.o.

Český výrobce vodou ředitelných barev, laků a lazur na dřevo, kov a minerální podklady na tuzemský i zahraniční trh dodává nátěrové hmoty pod komerčním názvem SOKRATES. Více než dvacetileté zkušenosti se dřevem systematicky zhodnocuje ve svých produktech ...

 
 
Reklama