Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Z nákupu interiérových dveří a vinylových podlah na Plancher.cz bude mít vaše peněženka radost

Stavba nebo rekonstrukce bydlení je velký zásah do rodinných úspor téměř pro každého. Proto neutrácejte zbytečně tam, kde není potřeba. Pro naše zákazníky vyjednáváme výhodnější ceny.

Stavba nebo rekonstrukce bydlení je velký zásah do rodinných úspor téměř pro každého. Proto neutrácejte zbytečně tam, kde není potřeba. Pro naše zákazníky vyjednáváme výhodnější ceny na interiérové dveře i na vinylové podlahy, aby si mohli pořídit vždy to nejlepší.

Vinylové podlahy Fatra Vepo za nízkou cenu s vysokou kvalitou

Podlahy jsou jednou z největších položek ve stavebním rozpočtu. Proto se většina lidí uchýlí ke kompromisu mezi svými nároky a finančními možnostmi. Hlavně aby to nestálo moc. Takové ústupky sice ušetří pár tisíc, ale do budoucna se často prodraží. Levné podlahy jsou mnohdy méně kvalitní, rychle se opotřebovávají a je potřeba je daleko dříve vyměnit. Ve výsledku za podlahu utratíte daleko víc, než při koupi kvalitní podlahy hned na první pokus. Naše vinylové podlahy v akci od českého výrobce Fatra jsou té nejvyšší kvality. Proto se nemusíte bát, že vás za pár let zklamou.

Interiérové dveře Porta Doors jsou zárukou kvality

Další z nákladných položek jsou interiérové dveře. Ani za ně ale nemusíte utrácet majlant a slevovat ze svých nároků. Vyberte si z otočných nebo posuvných dveří s laminátovou, foliovanou nebo dýhovanou povrchovou úpravou v prosklené nebo plné variantě.

Navštivte nás na www.plancher.cz a vybírejte z podlah a dveří v akci. A pokud budete potřebovat, pomůžeme vám s výběrem, s položením podlahy i montáží dveří.

 

Stavba nebo rekonstrukce bydlení je velký zásah do rodinných úspor téměř pro každého. Proto neutrácejte zbytečně.
Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 
Reklama