Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Designová sádrokartonová stěna Habito

Designová stěna Habito představuje po všech stránkách bezchybné řešení, které přináší spolu s designem i pokrokovou a spolehlivou technologii poskytující vysoký estetický zážitek a radost z bydlení.

Řez vysokopevnostního sádrokartonu Habito se zabudovanými skrytými zárubněmi Sapeli
Řez vysokopevnostního sádrokartonu Habito se zabudovanými skrytými zárubněmi Sapeli

Designovou stěnu tvoří spojení dvou pokrokových výrobků: sádrokartonové příčky Rigips opláštěné deskami Habito a dveří se skrytou zárubní Sapeli.

Sádrokartonová deska Habito díky své pevnosti a tuhosti umožňuje bezproblémové opláštění dveřní zárubně pro skrytou montáž, přičemž běžný sádrokarton by pro takovou aplikaci nebyl dostatečně spolehlivým řešením.

Skrytá zárubeň a dveřní křídlo Sapeli je ústředním motivem designové příčky. Toto důmyslné řešení se skládá z aluminiového zárubňového profilu AKTIVE 2515, který je určen pro skryt ou montáž do sádrokartonového ostění, a dveřního křídla se speciálním provedením dveřních závěsů.






Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 
Reklama