Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ecoline Click – skvělá vinylová podlaha pro váš domov, odhluční a zateplí

Představujeme vám zámkovou vinylovou podlahu Ecoline Click, která je perfektním řešením pro moderní domácnost a přináší spoustu výhod. Jaké jsou její klíčové vlastnosti a největší přednosti?

Ecoline Click – skvělá vinylová podlaha pro váš domov, odhluční a zateplí

Představujeme vám zámkovou vinylovou podlahu Ecoline Click, která je perfektním řešením pro moderní domácnost a přináší spoustu výhod. Jaké jsou její klíčové vlastnosti a největší přednosti?

Základní vlastnosti

Plovoucí vinylová podlaha Ecoline Click patří do kategorie podlahových krytin se zámkovým systémem. Díky tomu je její montáž velmi snadná a obejde se bez lepení a množství nářadí. Jedná se o podlahu, která se vyrábí ve Švýcarsku a která má tzv. německou konstrukci – vrstva vinylu je přímo spojená s nosnou deskou s extrémní hustotou a stabilitou, což zabraňuje otlaku a deformacím, které se někdy objevují u podlah s tzv. portugalskou konstrukcí. Podlaha je vyrobena pouze z těch nejlepších materiálů a je vybavena antistatickým a antibakteriálním povrchem. Vedle toho je i protiskluzová a má vysokou odolnost vůči požárům.

Zámková vinylová podlaha Ecoline Click je vyrobena ze 100% recyklovatelného materiálu a dá se velmi snadno udržovat – jak za sucha, tak i za vlhka. Hodí se i do domácností, kde žijí domácí mazlíčci, je vhodná i do dětských pokojů a jiných prostor. Můžete ji použít i v pokoji, kde je kolečková židle s kolečky pro elastické podlahy (typ W). Důležitou vlastností je i fakt, že vinylová podlaha Ecoline je vhodná do místností s podlahovým vytápěním – maximální povrchová teplota je 27°C, zdroj tepla musí být alespoň 35 mm pod povrchem podkladu. Velkým plusem je také příjemnost podlahy na dotek a její vysoký komfort. Vinyl Ecoline Click je kromě toho velmi tichý a vysoce odolný vůči vlhkosti. Pro běžné domácnosti jde o jednu z nejlepších podlahových krytin, jaké si můžete přát.

Hlavní výhody

  • špičková kvalita, kterou zaručuje spolehlivý švýcarský výrobce
  • podlaha je vyrobená z nejlepších recyklovatelných materiálů a má ekologický certifikát
  • je určená i pro domácnosti, kde žijí psi, kočky a jiní domácí mazlíčci
  • díky svojí bezpečnosti je perfektní volbou pro rodiny s dětmi
  • je velmi tichá, v tomto směru má mnohem lepší výsledky než podlahy z laminátu
  • má velmi příjemný povrch a je teplá i při chození naboso
  • její montáž je rychlá a snadná, nepotřebujete k ní žádné lepidlo
  • její údržba není vůbec náročná, ušetříte si tak práci
  • hodí se do prostorů, kde je podlahové vytápění
  • je ideální volbou pro ty, jenž potřebují svoji podlahu odhlučnit a zateplit

Plancher s.r.o.
logo Plancher s.r.o.

Jsme odborníky na prodej a montáž podlahových krytin a dveří. Naše služby vycházejí z dlouholetých zkušeností, klademe důraz na kvalitně odvedenou práci a vždy vám dokážeme poradit. Specializujeme se na moderní vinylové podlahy a interiérové dveře, naše ...

 
 
Reklama